Bannerlord için 30-40 FPS akıcı mıdır?

Arda1927

Decapat
Katılım
1 Aralık 2020
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. GTX 1050 Ti, 16 GB RAM ve i5-4460 sistemim var. Bannerlord'da 30-40 FPS alıyorum. Sizce akıcı mıdır Bannerlord gibi offline oyun için?
 
Akıcı olup olmaması kişiden kişiye değişkenlik gösterir. İyi bilgisayara sahip yüksek FPS ile oynayanlar kötü diyecektir. Oyunu zaten oynamışsınız 30-40 FPS aldığınızı öğrenmişsiniz. Akıcı mı değil mi size kalmış.
 
Kişiden kişiye göre değişir bence. Oynarken rahatsızlık hissi vermiyorsa akıcıdır.
Hocam, arkadaş birazcık kapalı kurmuş cümleyi o yüzden anlam bütünlüğü bozulmuş. Akıcı mıdır'dan kastı sistemime göre bu FPS'ler normal midir anlamında. Konuya gelecek olursakta Bannerlord yüklü bir oyun, normal görünüyor. Tabii diğer oyunlardaki değerlerede bakılmalı sadece Bannerlord ile olacak şey değil bu.
 
Merhaba. GTX 1050 Ti, 16 GB RAM ve i5-4460 sistemim var. Bannerlord'da 30-40 FPS alıyorum. Sizce akıcı mıdır Bannerlord gibi offline oyun için?
Bunu savaş alanında mı alıyorsunuz ve kaç kişilik bir savaşta? Eğer sadece bir köyde veya şehirde gezinirken bu kadar fps alıyorsanız savaşta 10fps alırsınız muhtemelen.
 
Bunu savaş alanında mı alıyorsunuz ve kaç kişilik bir savaşta? Eğer sadece bir köyde veya şehirde gezinirken bu kadar FPS alıyorsanız savaşta 10FPS alırsınız muhtemelen. Şehirde gezinirken.

Büyük savaşlarda orta ayarda hocam şehirde gezinirken hiç dikkat etmedim açıkçası haritada 40-55 arası.
Hangi ayarlarda?
Orta ayarda hocam
 
20 FPS civarı Witcher 3, 30-40 FPS civarı Bannerlord oynuyorum ve bir sıkıntısını hissetmedim. Eski sistemde 20 FPS civarı oynadığım diğer oyunlar iyi hissettirmiyordu. Belki monitörle de alakalıdır, şu an 144 Hz kullanıyorum. Psikolojik olarak bu duruma takmazsanız sizin de akıcılık bakımından bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı