evet kedi Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #1 Ben Bannerlord oynarken arada sırada dünyalarım siliniyor. Ve ben de bunun önüne geçmek için kayıt dosyasını kopyalamak istiyorum ama nereye baktıysam bulamadım. Bilen varsa nerede olduğunu söylerse sevinirim.
Ben Bannerlord oynarken arada sırada dünyalarım siliniyor. Ve ben de bunun önüne geçmek için kayıt dosyasını kopyalamak istiyorum ama nereye baktıysam bulamadım. Bilen varsa nerede olduğunu söylerse sevinirim.
Ramiz Yıldırım Attopat Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #2 Oyun orijinal mi. Artı 0 Eksi
KS KS evet kedi Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #3 evet orjinal Artı 0 Eksi
Ramiz Yıldırım Attopat Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #4 evet kedi dedi: evet orjinal Genişletmek için tıkla... Kendi kendine silinmesi normal bir durum değil,modlardan kaynaklı olabilir oyunun dosyalarını doğrulayın. Artı 0 Eksi
evet kedi dedi: evet orjinal Genişletmek için tıkla... Kendi kendine silinmesi normal bir durum değil,modlardan kaynaklı olabilir oyunun dosyalarını doğrulayın.