GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.065 Çözümler 5 28 Haziran 2022 #1 Oyunu bugün indirdim de bagimsiz bir krallik kurmak istiyorum kimsenin emrine girmeden. Bunun icin tavsiyeleriniz var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2022
Oyunu bugün indirdim de bagimsiz bir krallik kurmak istiyorum kimsenin emrine girmeden. Bunun icin tavsiyeleriniz var mı acaba?
4 405518 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 980 Çözümler 1 28 Haziran 2022 #2 GGHOST dedi: Oyunu bugün indirdim de bagimsiz bir krallik kurmak istiyorum kimsenin emrine girmeden. Bunun icin tavsiyeleriniz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Para biriktir ve iyi bir birliğe sahip ol klan üyelerine birlik oluştur.
GGHOST dedi: Oyunu bugün indirdim de bagimsiz bir krallik kurmak istiyorum kimsenin emrine girmeden. Bunun icin tavsiyeleriniz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Para biriktir ve iyi bir birliğe sahip ol klan üyelerine birlik oluştur.
Skylexr Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 135 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS PRIME B450M-K II AMD Ryzen™ 3 3100 RX480 8GB 16GB 3600MHz RAM Telefon: Samsung Galaxy S10 Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #3 GGHOST dedi: Oyunu bugün indirdim de bagimsiz bir krallik kurmak istiyorum kimsenin emrine girmeden. Bunun icin tavsiyeleriniz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam ordu için batanya fianı okçusu mükemmel. Ordunuz en az 200 kişilik olsun demircilik yeteneğiniz olsun (para için) Bir de kardeşlerinize ordu kurun. (bu sayede daha fazla adamınız olur ordu kurarak)
GGHOST dedi: Oyunu bugün indirdim de bagimsiz bir krallik kurmak istiyorum kimsenin emrine girmeden. Bunun icin tavsiyeleriniz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam ordu için batanya fianı okçusu mükemmel. Ordunuz en az 200 kişilik olsun demircilik yeteneğiniz olsun (para için) Bir de kardeşlerinize ordu kurun. (bu sayede daha fazla adamınız olur ordu kurarak)
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.065 Çözümler 5 28 Haziran 2022 #4 Orduyu guclendirdim ilk olarak hangi kralloga savas acsam uygun olur?
Skylexr Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 135 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS PRIME B450M-K II AMD Ryzen™ 3 3100 RX480 8GB 16GB 3600MHz RAM Telefon: Samsung Galaxy S10 Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #5 GGHOST dedi: Orduyu guclendirdim ilk olarak hangi kralloga savas acsam uygun olur? Genişletmek için tıkla... Krallıklara bakın savaşlarına durumlarına sonra bir kale almanız lazım yoksa zor.
GGHOST dedi: Orduyu guclendirdim ilk olarak hangi kralloga savas acsam uygun olur? Genişletmek için tıkla... Krallıklara bakın savaşlarına durumlarına sonra bir kale almanız lazım yoksa zor.
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.065 Çözümler 5 28 Haziran 2022 #6 Teşekkür ederim.
Skylexr Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 135 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS PRIME B450M-K II AMD Ryzen™ 3 3100 RX480 8GB 16GB 3600MHz RAM Telefon: Samsung Galaxy S10 Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #7 Bir şey değil. Ayrıca lord çekmeniz gerek bunun için ilişki geliştirin onlarla.
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.065 Çözümler 5 28 Haziran 2022 #8 Skylexr dedi: Bir şey değil. Ayrıca lord çekmeniz gerek bunun için ilişki geliştirin onlarla. Genişletmek için tıkla... Para yapmam icin zaten krallarin gorevini kabul etmem lazim sanirim bir de savaslarda yardim etsem gelisir diye umuyorum.
Skylexr dedi: Bir şey değil. Ayrıca lord çekmeniz gerek bunun için ilişki geliştirin onlarla. Genişletmek için tıkla... Para yapmam icin zaten krallarin gorevini kabul etmem lazim sanirim bir de savaslarda yardim etsem gelisir diye umuyorum.