L0CKED
Centipat
Daha fazla
Sıralama yok diye biliyorum modlar kendini blokluyor her modu aynı anda oynayamıyon.
Bu tarz sorunları çözmek için en iyi yöntem, Divide-and-Conquer. Çok uğraştırıcı bir problem çözme algoritmasıdır ama günün sonunda problemi çözmüş olursunuz. Çok mod kurduğunuz oyunlarda sorun çıkarsa bu yöntemi deneyebilirsiniz.Smith forever oyunu ilk açılışta çalıştırmıyor. Agricultureestate modu ise yeni sefer oluştururken hata veriyor onları kapatınca düzeldi.
Modları tek tek aç kapa yapa yapa hangisi hatalı buldum. Kaç kez girdim oyuna unuttum vallahi![]()
Divide-and-Conquer tam olarak ne oluyor anlamadım.Bu tarz sorunları çözmek için en iyi yöntem, Divide-and-Conquer. Çok uğraştırıcı bir problem çözme algoritmasıdır ama günün sonunda problemi çözmüş olursunuz. Çok mod kurduğunuz oyunlarda sorun çıkarsa bu yöntemi deneyebilirsiniz.
Bir problem çözme algoritması. Basit olarak anlatmak gerekirse, diyelim 100 tane modunuz var. Bu 100 tane modu ikiye bölerek 2 tane grup oluşturuyorsunuz. Oyuna bir kez bir grupla giriyorsunuz. Sonra diğer grupla giriyorsunuz. Hangi grup sıkıntı çıkartırsa ona da aynı işlemleri yapmaya devam ediyorsunuz. Bu şekilde sorunlu olanı yavaş yavaş buluyorsunuz.Divide-and-Conquer tam olarak ne oluyor anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.