Bannerlord neden bu kadar çabuk unutuldu?

Warband'ı deli gibi oynamış biri olarak söyleyebileceğim şey şu ki Bannerlord gerçekten Warband'ın grafik paketli hali gibiydi. 3 - 5 farklı yan görev - haydut sığınakları değişmiş - yeni zırhlar - sürekli turnuva vs evlilik kısmında kısa bir animasyon vardı onu bile kaldırmışlar. Ya onunla ne zorunuz var sizin? Yıl 2020 hikayeye biraz daha yoğunlaşın abi. Düzgün bir diplomasi sistemi ekleyin. Yapacak bir şey yok Bannerlord'un daha güzel olması için mod yapımcıların güzel modlar yapmasını bekleyeceğiz. Yüzükler efendisi modu çok güzel yapılıyor mesela.
Modlar da bir yere kadar abi. Nasıl bir diplomasi sistemi ekleyebilirler yani mod yapan arkadaşlar da? En fazla 3-5 yeni seçenek gelir onlar da öyle derin seçenekler olmaz.
 
oyun en az 3 ay konuşuldu buna herhalde kimse itiraz etmez. Bana 3 aydan fazla konuşulan 19-20 çıkışlı kaç oyun sayabilirsiniz?
2020'de bu oyundan daha iyi çıkış yapan kaç oyun var?
Türk yapımı olmamasına karşım Among Us, Fall Guys gibi oyunlar çok iyi çıkış yaptı (Among Us patlama yaşadı) ve uzun süre konuşulacak gibi duruyor, özellikle Fall Guys e-spor türünde oynanabilirliği olan bir oyun olduğu için uzun süre dayanır diye düşünüyorum.
 
İki oyun arasında 10 sene var. Oyunun kalitesini vb. bir kenara koyuyorum şahsen ikisini de oynamadım ama ilk oyunu 15-30 yaşlarında oynayanların 10 sene sonra işi gücü bırakıp yeni oyuna sarılmasını bekleyemezsin. Bir yandan da her neslin o dönemki farklı popüler oyunlara yönelmesi de var. Şu anda 15-30 yaşlarında olanların da ilgisini çekmediyse yapacak bir şeyin yok. Kitlesi eskiye göre zayıf kalır.

Half-Life Alyx bile unutuldu bana göre bırak Bannerlord'u.
 
Neredeyse toplam 60 saati aştım oyunda. Eksiklikler hala fazla mesela kimsenin geçemediği görev 6 aydır hala geçilmiyor. 2 sene içerisinde "inşallah" tam sürüm olarak yayınlanacaktır. Herkesin yine tabi kendi düşüncesi ancak oyun bana göre çok iyi duruyor şu an (erken erişime göre).
 

Geri
Yukarı