Kaiz1212 Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 14:35 #1 Merhaba Bannerlord'da askerlerime verdiğim komut yerinde duruyorlar ancak duruşları yanlış yöne bakıyorlar. Nasıl düzeltebilir? Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 14:42
Merhaba Bannerlord'da askerlerime verdiğim komut yerinde duruyorlar ancak duruşları yanlış yöne bakıyorlar. Nasıl düzeltebilir? Yardım eder misiniz?
BurakCeylan026 Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 14:47 #2 Bir takım askeri reformlar getirebilirsin.
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:07 #3 Kaiz1212 dedi: Merhaba Bannerlord'da askerlerime verdiğim komut yerinde duruyorlar ancak duruşları yanlış yöne bakıyorlar. Nasıl düzeltebilir? Yardım eder misiniz? Eki Görüntüle 2617680 Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum ama sanırım F2 F1 yapınca sizin gosteridiğiniz yone donuyorlardı.
Kaiz1212 dedi: Merhaba Bannerlord'da askerlerime verdiğim komut yerinde duruyorlar ancak duruşları yanlış yöne bakıyorlar. Nasıl düzeltebilir? Yardım eder misiniz? Eki Görüntüle 2617680 Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum ama sanırım F2 F1 yapınca sizin gosteridiğiniz yone donuyorlardı.
KS KS Kaiz1212 Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:17 #4 BurakCeylan026 dedi: Bir takım askeri reformlar getirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Cidden olabilir çünkü bu askerler bende 200 300 gündür var. yusuf_emir_cnd dedi: Tam hatırlamıyorum ama sanırım F2 F1 yapınca sizin gosteridiğiniz yone donuyorlardı. Genişletmek için tıkla... Olmuyor denedim ya hep bir grup ters tarafa bakıyor.
BurakCeylan026 dedi: Bir takım askeri reformlar getirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Cidden olabilir çünkü bu askerler bende 200 300 gündür var. yusuf_emir_cnd dedi: Tam hatırlamıyorum ama sanırım F2 F1 yapınca sizin gosteridiğiniz yone donuyorlardı. Genişletmek için tıkla... Olmuyor denedim ya hep bir grup ters tarafa bakıyor.
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:25 #5 Kaiz1212 dedi: Cidden olabilir çünkü bu askerler bende 200 300 gündür var. Olmuyor denedim ya hep bir grup ters tarafa bakıy. Genişletmek için tıkla... F2 F5 yapın teker teker olması lazım. F2'ye basıp yon secmezseniz baktıgınız tarafa bakıyormuş onu da denebilirsiniz.
Kaiz1212 dedi: Cidden olabilir çünkü bu askerler bende 200 300 gündür var. Olmuyor denedim ya hep bir grup ters tarafa bakıy. Genişletmek için tıkla... F2 F5 yapın teker teker olması lazım. F2'ye basıp yon secmezseniz baktıgınız tarafa bakıyormuş onu da denebilirsiniz.
KS KS Kaiz1212 Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 18:37 #6 yusuf_emir_cnd dedi: F2 F5 yapın teker teker olması lazım. F2'ye basıp yon secmezseniz baktıgınız tarafa bakıyormuş onu da denebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğin şeyide seçtim iki mod var düşmana bak bir de olduğun yöne ikisi de olmuyor bakın gene aynı şekidle savunmada gereksiz asker kaybedeceğim.
yusuf_emir_cnd dedi: F2 F5 yapın teker teker olması lazım. F2'ye basıp yon secmezseniz baktıgınız tarafa bakıyormuş onu da denebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğin şeyide seçtim iki mod var düşmana bak bir de olduğun yöne ikisi de olmuyor bakın gene aynı şekidle savunmada gereksiz asker kaybedeceğim.
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:26 #7 Kaiz1212 dedi: Dediğin şeyide seçtim iki mod var düşmana bak bir de olduğun yöne ikisi de olmuyor bakın gene aynı şekidle savunmada gereksiz asker kaybedeceğim.Eki Görüntüle 2617844 Genişletmek için tıkla... Hocam askerlerin sadece bir kısmını seçiyorsunuz. Komut verirken tum orduyu seçin 0'a basınca tum ordu seçiliyor.
Kaiz1212 dedi: Dediğin şeyide seçtim iki mod var düşmana bak bir de olduğun yöne ikisi de olmuyor bakın gene aynı şekidle savunmada gereksiz asker kaybedeceğim.Eki Görüntüle 2617844 Genişletmek için tıkla... Hocam askerlerin sadece bir kısmını seçiyorsunuz. Komut verirken tum orduyu seçin 0'a basınca tum ordu seçiliyor.