Bannerlord'da batı imparatorluğu oynanır mı?

woosnick

Decapat
Katılım
2 Temmuz 2020
Mesajlar
27
Çözümler
1
Evet arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi batı imparatorluğuna girip oradan devam etmek mantıklı mı? Oyuna yeni başladım, çok bir şey bilmiyordum. Batı imparatorluğuna girdim. Yaklaşık bir 30 saatten fazla oynadım, 2 şehrim, 3 kalem var. Bu krallıktan devam etmek mantıklı mı? Coğrafya olarak çok kötü bir yerde batanyalı'lar. Kuzey imparatorluğu aserailar vlandialı'lar güney imparatorluğu ve stugrialı'lar. Bu krallıklar çok darlıyor, aynı anda birkaçıyla savaşa girince hele de çok zorluyor. Sizce sıfırdan Save açıp mı oynamak mantıklı yoksa buradan devam edeyim mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oynanır neden oynanmasın her krallığın kendine göre avantajı dezavantajı var ama imparatorluğun dezavantajı daha çok etrafı düşman dolu ve sürekli savaş halindesin. Acemiliği atmak için daha kolay krallıklarla başlayabilirdin en azından savaş anlamında kolay, ama başlamışken devam et oyunu iyice öğrenince ya da çok zorlamaya başlarsa zaten yeni bir kayıt açarsın.
 
Ira için kurşun atar kurşun yenilir, başlanır tabi ki. Batı Imparatorluğunda çok kolay kral olabiliyorsun bu arada. Derebeyi ol, diğerleriyle ilişkini iyi tut zaten az adam var. Rhagaea savaşta nalları dikerse direkt kralsın.
 
Ira için kurşun atar kurşun yenilir, başlanır tabii ki. Batı ımparatorluğunda çok kolay kral olabiliyorsun bu arada. Derebeyi ol, diğerleriyle ilişkini iyi tut zaten az adam var. Rhagaea savaşta nalları dikerse direkt kralsın.

Peki kralın kızıyla evlendim. Bu evlilik kral ölünce, benim kral seçilmeme daha çok etki eder mi?
 
Benim gameplayimde batıyı bünyeme katmak için konuşmadığım klan lideri kalmadı ama hepsi kraliçelerine bağlıydı. Beni şaşırtan ve bağları güçlü bir krallık, saveden saveye değişir mi bilmiyorum tabi ama. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı