WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.550 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Ekim 2023 #1 Bana bu askerler lazım. Paralı asker değiller ve köylerden alınmıyor. Bu askerleri nasıl elde edebilirim?
Bana bu askerler lazım. Paralı asker değiller ve köylerden alınmıyor. Bu askerleri nasıl elde edebilirim?
aragonnnn02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.258 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #2 Elit birimler var her krallığın. Onlardan biri olabilir, eğer öyle ise bazı köylerde çıkıyor sadece.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.550 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Ekim 2023 #3 aragonnnn02 dedi: Elit birimler var her krallığın. Onlardan biri olabilir, eğer öyle ise bazı köylerde çıkıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Yok bu askerler hiç bir türlü alınmıyor kale köylerinden de paralı askerlerden de alınmıyor.
aragonnnn02 dedi: Elit birimler var her krallığın. Onlardan biri olabilir, eğer öyle ise bazı köylerde çıkıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Yok bu askerler hiç bir türlü alınmıyor kale köylerinden de paralı askerlerden de alınmıyor.
Efenndim Centipat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 199 8 Ekim 2023 #4 WosTidReis dedi: Bana bu askerler lazım. Paralı asker değiller ve köylerden alınmıyor. Bu askerleri nasıl elde edebilirim? Eki Görüntüle 1971169 Genişletmek için tıkla... Sürekli savaşırsan esirlerden dönüştürebilirsin ben bütün karakterleri öldürmeye çalıştığım sırada doluyorlardı baya.
WosTidReis dedi: Bana bu askerler lazım. Paralı asker değiller ve köylerden alınmıyor. Bu askerleri nasıl elde edebilirim? Eki Görüntüle 1971169 Genişletmek için tıkla... Sürekli savaşırsan esirlerden dönüştürebilirsin ben bütün karakterleri öldürmeye çalıştığım sırada doluyorlardı baya.