Bannerlord'da nasıl gelişebilirim?

yiitolamadik

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
İyi sosyaller iyi akşamlar herkese. 1 haftadır Bannerlord oynuyorum şu anda yanıma bir adet yoldaş aldım rastgele krallıklara gidip görevler yapıp paramı arttırıyoruz. Ama daha namım yeterli olmadığı için krallık bünyelerine giremiyorum. Namımı hızlı bir şekilde nasıl arttırabilirim? Arttırdıktan sonra yapmam gereken şeyler neler bu oyunda gelişmek için? Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için.

Oyuna alışınca her girdiğinde yeniyorsun ondan başka önerebileceğim asker toplayıp yoldayken önüne çıkan çapulcuları kes.
Evet evet onu yapıyorum bir arkadaşım senden yüksek sayıda askeri olan ordulara sataş namın artsın diyordu. Ordumu paralı askerlerden oluştursam sayıca üstün çapulcularla başa çıkabilir miyim?

Evet evet onu yapıyorum bir arkadaşım senden yüksek sayıda askeri olan ordulara sataş namın artsın diyordu. Ordumu paralı askerlerden oluştursa sayıca üstün çapulcularla başa çıkabilir miyim?

Hayır ordunu köylerden adam alıp geliştirerek kur paraları askerler çöp.

Düşman edinme 30-40 kişilik ordularla gez çapulcuları kes ve sürekli ticaret yap 3-4 kervan oluştur bunları yaptıktan sonra zaten para sıkıntın kalmayacak ondan sonra da ya krallıklardan birisine katılırsın ya da kendi krallığını kurarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı