Bannerlord'da nasıl kral olunur?

Haykiran12

Hectopat
Katılım
19 Aralık 2019
Mesajlar
98
Merhaba, Bannerlord oynuyorum kral olarak başlama veya kral olma modu var mı? acaba ya da hileyle vs'de olabilir kısaca hızlıca kral nasıl olabilirim yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Görevlerde "ejderha sancağı" olması lazım, onu tamamlıyorsun. Daha sonra bir kale sahibi oluyorsun. Kaleye vali atadıktan sonra onunla konuşman gerek. Konuştuğunda Krallık kurma ekranı çıkacak. Kendi krallığını kurup kral olabilirsin. (Bu sadece kendi krallığını kurmak için başka bir krallığın kralı olmak için değil.)
 
Görevlerde "ejderha sancağı" olması lazım, onu tamamlıyorsun. Daha sonra bir kale sahibi oluyorsun. Kaleye vali atadıktan sonra onunla konuşman gerek. Konuştuğunda krallık kurma ekranı çıkacak. Kendi krallığını kurup kral olabilirsin. (bu sadece kendi krallığını kurmak için başka bir krallığın kralı olmak için değil.)

En zevklisi böyle hile ile kral olmak bence sıkıcı.
 
Hileyi geçiyorum, görevle kral olmayı da anlatmışlar bir başka yöntemi de ben anlatayım. Oyuna başlarken ölümleri aç. Kralı olmak istediğin krallığa katılıp nüfus ve klan seviyeni yükseltmeye çalış. Şans faktörü devreye giriyor burada, eğer şanslıysan kral vefat eder ve başa sen geçersin.

Adını hatırlamıyorum yaşlı ve ölmeye yakın bir kral vardı, eğer yaşlılıktan ölmesini bekleyeceksen onlara katılabilirsin.
 
İlk önce ejderha sancağı görevini yapman lazım parçalarını topla. Daha sonra klanın 4. seviyeye geldiğinde kendi imparatorluğunu kurabilirsin.
 

Geri
Yukarı