Bannerlord'u kaldıracak PC tavsiyesi

Bu var fakat ileride 8 GB RAM daha eklemeniz gerek. AMD tabanlılarda Dual Channel RAM, performansı çok arttırıyor. Yüksek ayarlarda 60 FPS oynayacağınızı düşünüyorum Bannerlord'u ve çoğu oyunları.

Evet buna baktım. Hatta yavuz selimin videosunu da izledim. Bunu beğendim biraz daha bakacağım. Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Biraz özelliklerine de bakacağım.

Buna bakabilirsin.

Baktım ekran kartı daha iyi. Bunu da not defterime aldım. Çok teşekkür ederim yanıtınız için. İkisini de karşılaştıracağım.

Evet buna baktım. Hatta yavuz selimin videosunu da izledim. Bunu beğendim biraz daha bakacağım. Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Biraz özelliklerine de bakacağım.

Baktım ekran kartı daha iyi. Bunu da not defterime aldım. Çok teşekkür ederim yanıtınız için. İkisini de karşılaştıracağım.

Arkadaşın attığı PC daha iyi çünkü indirim var. Eğer indirim bitmezse sinerjidekini tercih edin. Ama yine ileride 8 GB Ram ekleyin. Hatta ileride eklemenize gerek yok şimdi eklerseniz 8 GB daha 4350 tl falan olur.

Arkadaşın attığı PC daha iyi çünkü indirim var. Eğer indirim bitmezse sinerjidekini tercih edin. Ama yine ileride 8 GB RAM ekleyin. Hatta ileride eklemenize gerek yok şimdi eklerseniz 8 GB daha 4350 TL falan olur.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Buna bakabilirsin.

Bunu alacağım sanki.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı