Eskiden dik durduğumda sırtım ağrımıyordu. Son zamanlarda sırtımın kamburu çıkmaya başlamış dik durduğum zamanda hemen sırtım ağrıyor. Sizden ricam evinizde kullandığınız barfiks barı var mı? Kapı arasına ya da kolon arasına koyarım vidalı olmazsa iyi olur delebileceğim bir yer yok çünkü.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Decathlon BT150 kullanıyorum duvar arasına koyacağınız ölçüye göre 100 Cm'de tercih edebilirsiniz fiyat farkı da var tabii uzun şekilde asılı kaldım ve barfiks her gün çekiyorum esneme yapmıyor, kilit mekanizması güven veriyor, daha uygun bir ürün bakıyorsanız universal markası vardır onun orijinalini bazen göndermiyorlar yani resimde universal marka oluyor ama gönerilen dandik bir demir oluyor ona dikkat edin Universal'ın resmini koydum onu tercih ederseniz gelen ürün bu olması lazım.
Barfiks Barı 70 cm - BT 150 null Bu barfiks barı anında kolayca takılır. Bununla yapabileceğiniz çeşitli egzersizleri keşfedin. Üst vücut, sıkılaşma veya karın kası, sadece seçim yapın!
Kilitlenebilir Barfiks Barı 100 cm null Vidasız montaj sistemiyle barınızı saniyeler içinde takıp çıkarın ve birçok olası egzersizden yararlanın: üst vücut, sıkılaşma, karın kasları... seçim sizin!
Eskiden dik durduğumda sırtım ağrımıyordu. Son zamanlarda sırtımın kamburu çıkmaya başlamış dik durduğum zamanda hemen sırtım ağrıyor. Sizden ricam evinizde kullandığınız barfiks barı var mı? Kapı arasına ya da kolon arasına koyarım vidalı olmazsa iyi olur delebileceğim bir yer yok çünkü.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Bizde ona göre ürün önerdik sen iyi kurtarmışsın, omuriliği zedeleyebilirdin, elini kolunu sırtını kafa bölgesini sakatlayabilirdin felç dahi kalabilirdin ben ne kadar kaliteli ürün kullansam da her gün mesela önce ayağımı ufak yerden çeker test edip öyle barfikse çıkarım veya bazen muscle up denediğimde oluyor çok dikkat etmek lazım.
Bizde ona göre ürün önerdik sen iyi kurtarmışsın, omuriliği zedeleyebilirdin, elini kolunu sırtını kafa bölgesini sakatlayabilirdin felç dahi kalabilirdin ben ne kadar kaliteli ürün kullansam da her gün mesela önce ayağımı ufak yerden çeker test edip öyle barfikse çıkarım veya bazen muscle up denediğimde oluyor çok dikkat etmek lazım.