Bargello mu Zara parfüm mü?

SeeAndLive

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sizce hangi parfümü almalıyım? Zara'dan mı almalıyım Bargello mu almalıyım? Çevremde çok Bargello kullanan var ve memnunlar. Zara'da denediğim parfümse çok hoşuma gitmişti. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zara'dan aldığınızda sürdürülebilir olmadığını bilerek alın. Çünkü dönemsel olarak parfümleri yeniliyor ve bir daha üretmiyor. Bargello kalite olarak daha altta kalır ama sürekli bulabilirsiniz. Zara'da denediğiniz parfümün orijinali neyse onu Tutaste, Alberto Sego veya Muscent markasından almanızı öneririm. Bargello muadilde son tercihlerimden biri olur.

Belli Zara parfümleri koku anlamında diğer muadil parfüm yapan markalardan çok daha başarılı fakat kalıcığılı düşük. Fazla tazelemek gerekebiliyor. Ben mesela Vibrant Leather Winter ve Tutaste nin Sauvage muadilini kullanıyorum. Koku kalitesi anlamında aşırı bariz fark var.

Vibrant Leather Winter
Belli Zara parfümleri koku anlamında diğer muadil parfüm yapan markalardan çok daha başarılı fakat kalıcığılı düşük. Fazla tazelemek gerekebiliyor. Ben mesela Vibrant Leather Winter ve Tutaste nin Sauvage muadilini kullanıyorum. Koku kalitesi anlamında aşırı bariz fark var.
Vibrant Leather Winter memnun musunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı