Başakşehir 3 - Beşiktaş 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Vücuttan seken toplar avantaj sağladığı zaman penaltı oluyordu. Ama burada bir avantajın söz konusu olduğunu düşünmüyorum."

Top'u eli ile birlikte kendi önüne ittiriyor öyle yada böyle. Eğer eline çarpmasaydı beşiktaşlı oyuncunun önüne doğru gidecekti.
 
Futbol bu her şey olabilir. Ama Fenerbahçe bayağı avantaj elde etti gibime geliyor bu son maç ile de.
 
Seninle futbol konuşulmaz inan ki. Gerçek söylüyorum bu kadar fanatik olmayın. Gerçeklerden ve doğrulardan uzaklaşmayın. İyi akşamlar diliyorum.

İyi akşamlar. Düşüncemizi paylaşıyoruz sadece. Ve inan ki bu pozisyona penaltı değil diyen pek çok yorumcu çıkacaktır.
 
Beşiktaş sözlüğü hocam bu. :D
Yok bir ara diğer takımlar çaldı bunu hala yapıyorlar mı bilmiyorum.

Bu Beşiktaş sözlüğü değil. Bu, Beşiktaş sözlüğünün teması kullanılarak geçen sene forvetsiz, hücum oyuncusuz, Ligin kalite düzeyinin çok altında bulunan bir takımla şampiyon olan Beşiktaş'ın en ufak puan kaybını dört gözle bekleyen ve Beşiktaş sayesinde kardeş olan bir dönem yine Beşiktaş sayesinde basketbolu seven iki takımın ürettiği ahlaksız bir görsel.
 
Düşüncemizi paylaşıyoruz sadece.
En objektif taraftar İstanbul takımlardan Beşiktaş'tır! Düşünceniz siz olunca hakemler hata yapıyor ama kimse Trabzonspor'a daha fazla hakem müdahale ettiği halde bir tek Beşiktaş taraftarı objektif konuşuyor adamlar tinerci falan diyorsunuz ama doğruyu konuşuyorlar. Mesele Hugo'un yaptığı faul kırmızı kartsa, Beşiktaş ve diğer takımlarında aynı pozisyonda ayağına müdahale edince sarı kart. Burada hakem şikayet edecek varsa o da Trabzonspor'dur!
 
@Deniz Eymen Yaz Trabzonspor bu kadar ağlamıyor, en çok kollanan takımlar Galatasaray ve Fenerbahçe'dir! Beşiktaş ara sıra olsa da hakem hataları Trabzonspor'dan sonra Beşiktaş'a yapılıyor. Fenerbahçe top oynamıyor kaç golü var? Fenerbahçe geldiği nokta ise hakem hatalarıdır!

Geçen sezon 6 haftada 3 penaltımızın hakemler tarafından yenildiğini hatırlıyorum. Bu sezon kasımpaşanın golündeki net ofsaytı hatırlıyorum. Antalyaspor maçında verilmeyen net golü hatırlıyorum. Sivasspor maçında 15 dakika duran oyunda 7 dakika verildiğini hatırlıyorum. Hakemlerin Fenerbahçe aleyhine yaptığı tek hatası Giresun maçında son dakikada pozisyon kesmesi. Fenerbahçe yazmanızın sebebini çok merak ediyorum:).
 
Evet. Destek eli. Ne bekliyosun? Hayatında futbol oynamamış insan buna penaltı diyebilir. Kim-min-jae'nin amacı ne? Topa kafa atmak. Ve burada yine kasten bir müdahale yok. Ama kafasına gelmeyince destek eline gelip kornere gidiyor. Futbol oynamış insan şuna penaltı demez. Oyuncuları da robot yaptınız oyuncular ileride ters takla atarak topu kornere çekecek herhalde.
Top oynamamış diyor. :D
Profesyonel olarak U18 sporcusuyum. :)
Nep net penaltı. Oyuncu robot değilse Babel'in omzuna çarpan top neydi o zaman? Adam arkasındaki topu mu görüp kaçsın, ona el çalınıyorsa bu top sporcunun önünde, Babel'in topunda arkasındaydı. O faulse bu da elle oynama. Buna itiraz eden takımının kollandığı gerçeğini kendine yediremiyordur.
608f0c4cc03c0e251c5b0834.jpg
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı