Steam Başarı silince tekrar geliyor mu?

ReXa42

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben sam ile verdim ama çok pişman oldum ve silip kendim kazanmak istedim sildim, konsoldan da denedim ama başarılar geri gelmiyor, ne yapmam lazım? Profil hesap değiştirmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu zamana kadar kazandığınız başarımları el ile açabilirsin ya da oyun içi takip edip kazandıkça kendin el ile o ilgili başarımı açabilirsin.

Şu zamana kadar kazandığınız başarımları el ile açabilirsin ya da oyun içi takip edip kazandıkça kendin el ile o ilgili başarımı açabilirsin.
Anladım hocam sağolun allahtan sadece oynadıklarımdan 1 oyuna yapmışım onuda deli gibi oynuyorum yinede çokda önemli değil diğerlerine yapmamışım allahtan sağolun yardımlarınız için

Hocam bu yine ne yaparsam yapayım oyun kendisi vermiyor 1 kere yaptığım için değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…