Gökhan Atış
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar. Casper Notebooka hackintosh kurulumu yaptım. Hatta sesten webcamine kadar herşey sağlam çalışıyor, ama bir türlü intel hd 3000 ekran kartımı çalıştıramadım. Daha önce çok fazla kext denedim, sistem yüklü kext gözükmüyor. Iatkos ML2 kurdum ama oradaki intel sürücüleri ile hiç başlamıyor. Clover ile inteli inject etmek istedim ama sistem tam başlarken reset atıyor. Biosta Nvidia ekran kartımı kapatmak için bir seçenek yok bu arada.
Intel device id 0x0116(rev09)
Notebook Özellikleri:
Zaten kimse ilgilenmemiş ama myyhack ile mavericks ile temiz kurulum yaptım ve ekran kartından kameraya kadar her şeyi tanıttım. Sağlam çalışıyor. Hatta bir de league of legends yükledim. Şu an en düşük ayarlarda sadece karakter kalitesi en yüksek, 76 fps alıyorum, bir sorun olursa yardımcı olabilirim.
Intel device id 0x0116(rev09)
Notebook Özellikleri:
- Intel hd3000 graphics+Nvidia520m
- Anakart pegatron a15
- İşlemci i5 2430m 2.4 ghz
Zaten kimse ilgilenmemiş ama myyhack ile mavericks ile temiz kurulum yaptım ve ekran kartından kameraya kadar her şeyi tanıttım. Sağlam çalışıyor. Hatta bir de league of legends yükledim. Şu an en düşük ayarlarda sadece karakter kalitesi en yüksek, 76 fps alıyorum, bir sorun olursa yardımcı olabilirim.
Son düzenleyen: Moderatör: