Samed Karaca Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 704 Çözümler 1 Yer İstanbul 6 Kasım 2022 #1 Baseus Cafule Special Edition, 5.0 A USB-A & USB-C Hızlı Şarj & Data Aktarım Kablosu, 1 Metre, Gri - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus Cafule Special Edition, 5.0 A USB-A & USB-C Hızlı Şarj & Data Aktarım Kablosu, 1 Metre, Gri - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bu kablo alınır mı?
Baseus Cafule Special Edition, 5.0 A USB-A & USB-C Hızlı Şarj & Data Aktarım Kablosu, 1 Metre, Gri - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus Cafule Special Edition, 5.0 A USB-A & USB-C Hızlı Şarj & Data Aktarım Kablosu, 1 Metre, Gri - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bu kablo alınır mı?
technope Kilopat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.109 Çözümler 11 6 Kasım 2022 #2 Alınır. F/P güzel kablo.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 6 Kasım 2022 #3 technope dedi: Alınır. F/P güzel kablo. Genişletmek için tıkla... 18 W destekliyor değil mi? İstek listeme atmıştım bunu ben de. Benim orijinal kablonun ahı gitti vahı kaldı, son demlerini yaşıyor...
technope dedi: Alınır. F/P güzel kablo. Genişletmek için tıkla... 18 W destekliyor değil mi? İstek listeme atmıştım bunu ben de. Benim orijinal kablonun ahı gitti vahı kaldı, son demlerini yaşıyor...
technope Kilopat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.109 Çözümler 11 6 Kasım 2022 #4 Lee Yubin dedi: 18 W destekliyor değil mi? İstek listeme atmıştım bunu ben de. Benim orijinal kablonun ahı gitti vahı kaldı, son demlerini yaşıyor... Genişletmek için tıkla... Bilgim yok normal şekilde bu kablodan ve Belkin Playa kullanıyorum. Yaklaşık 2 yıl oldu, örgülü olduğu için hiçbir sorun yok ilk günkü gibi sorunsuz. Yanlış hatırlamıyorsam Apple onaylıydı.
Lee Yubin dedi: 18 W destekliyor değil mi? İstek listeme atmıştım bunu ben de. Benim orijinal kablonun ahı gitti vahı kaldı, son demlerini yaşıyor... Genişletmek için tıkla... Bilgim yok normal şekilde bu kablodan ve Belkin Playa kullanıyorum. Yaklaşık 2 yıl oldu, örgülü olduğu için hiçbir sorun yok ilk günkü gibi sorunsuz. Yanlış hatırlamıyorsam Apple onaylıydı.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 6 Kasım 2022 #5 technope dedi: Bilgim yok normal şekilde bu kablodan ve Belkin Playa kullanıyorum. Yaklaşık 2 yıl oldu, örgülü olduğu için hiçbir sorun yok ilk günkü gibi sorunsuz. Genişletmek için tıkla... Açıklamada 40 W yazıyormuş.
technope dedi: Bilgim yok normal şekilde bu kablodan ve Belkin Playa kullanıyorum. Yaklaşık 2 yıl oldu, örgülü olduğu için hiçbir sorun yok ilk günkü gibi sorunsuz. Genişletmek için tıkla... Açıklamada 40 W yazıyormuş.