Başınıza gelen paranormal bir şeyi anlatın

Tövbe estağfurullah hayırlara gelsin kanka.

Evet çok garip bazen böyle olaylar oluyor ananemin evinde saat geç olduğu zaman yataktan kalkmıyorum bir kere küçüktüm sanki geldi uyurken kafama sertçe vurdu gitti.

3 4 kere gördügünüzü söylüyorsunuz,acaba biri sizle ugraşmak istiyor olabilir mi.

Dün gece gözümün kenarıyla gördüğüm kadarıyla ışık hızında biri salondan dış kapıya doğru koştu.
Sebep kirpiklerin bile olabilir, abartmaya lüzum yok.

@Glarious0
@Silinen üye
Geleceği rüyanızda görmezsiniz. Google'a "Dejavu nedir ve nasıl oluşur?" Yazıp biraz araştırırsanız anlarsınız

Küçükken (7-8 yaşında ya varım ya yokum) top oynuyordum. Gece 7-8 gibi. Yan apartmanın giriş kapısında beyaz etekli bir kız gördüm. 1-2 dakika izledim ve oyuna devam ettim. Tabii oyuna devam ederken bir yandan kesiyordum çünkü hava hem kış, kız incecik giyinmiş (sapıklık falan değil bu arada. Ben küçükken hep cinli minli hikayeler anlatılırdı). Sonra apartmana girdi ve girdikten maksimum 15-20 saniye sonra bir kaç kadın geldi ve kendilerine yardım etmemizi istedi (ağır poşet taşıyordu). Poşetleri aldık ve o ince beyaz giyinen ne olduğu belirsiz kızın girdiği apartmana girdik. İşin garibi apartmanda o sıra kimse yoktu ve kapıyı kimse açamazdı. Anahtar olma ihtimalini düşünmüyorum çünkü elimde birşey yoktu. Öyle işte.

Hocam insan gölgesine benzediğinden eminim kirpikler ile alakası yok.
Görünmeyen varlıklar?çünkü geceleri wc giderken mutfağın kapısında bende görüyorum cok hızlı biri geçiyor.
Teşekkürler araştıraçagım.

Gece ranzada uyurken.
Birden uyandim hafif gözümle baktığımda duvardan beyaz bir şey geçtiğini gördüm ondan sonra lavaboya gittim ciktiktan sonra su içmeye gittim içtikten sonra ofaya gidicektim ki gözüme karanlık indi 5 dakika geçici körlük yaşadım acayip korkmuştum.
Duvara çarpmıştım zar zor görüş acım varken hemen ranzaya atıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…