Başınıza gelen paranormal bir şeyi anlatın

Hocam geleceği göremedim ki zaten sen her gün okul harçlığı alıyorsun mesela rüyanda bunu görmek gelecek mi oluyor her zaman olabilecek şey ama dejavu olabilir.
Geleceği görmek dediğimiz şey tıpatıp aynısını görmektir. Eğer tıpatıp aynısını gördüyseniz geleceği görmüş (imkansız birşey) olursunuz. Benzer görürseniz (yakın) geleceği görmüş olmazsınız bunda da şaşılacak bişey yoktur.

Geleceği görmek dediğimiz şey tıpatıp aynısını görmektir. Eğer tıpatıp aynısını girdiyseniz geleceği görmüş (imkansız birşey) olursunuz. Benzer görürseniz (yakın) geleceği görmüş olmazsınız bunda da şaşılacak bişey yoktur.
Bence gördük.ve gördügüm rüyadaki şeyi 2 kere yaşadım ondan sonra olmadı sanırım beni korkutuyorlar.

Geleceği görmek dediğimiz şey tıpatıp aynısını görmektir. Eğer tıpatıp aynısını gördüyseniz geleceği görmüş (imkansız bir şey) olursunuz. Benzer görürseniz (yakın) geleceği görmüş olmazsınız bunda da şaşılacak bir şey yoktur.

Peki gercek hayatta gördüğüm sigara paketi istediği zamanda gitseydim ne olacaktı muhtemelen hiçbir şey ben rüyadaki korkuncluğumu anlatmak istedim.

Bence gördük ve gördüğüm rüyadaki şeyi 2 kere yaşadım. Ondan sonra olmadı sanırım beni korkutuyorlar.
Beynin sağ lobu ile sol lobunun milisaniyeden daha küçük bir zaman farkı ile çalışması, bir taraf diğer taraftan önce algıladığı için, geç algılayan taraf bu olayı daha önce yaşamış gibi olur. Sinir aksonlarındaki minik bir sapmadan kaynaklanır.
Peki gercek hayatta gördüğüm sigara paketi istediği zaman gitseydim ne olacaktı muhtemelen hiçbir şey ben rüyadaki korkuncluğumu anlatmak istedim.
Siz benim dediğimi anlamadınız. Sizin dediğiniz ayrı benim dediğim ayrı. Neyse, bu tür tartışmalar için başka konu açsak iyi olur. Tartışmayı kısa keselim :)

Beynin sağ lobu ile sol lobunun milisaniyeden daha küçük bir zaman farkı ile çalışması, bir taraf diğer taraftan önce algıladığı için, geç algılayan taraf bu olayı daha önce yaşamış gibi olur. Sinir aksonlarındaki minik bir sapmadan kaynaklanır.

Yani 2-3 saniye sonra yaşiyacagım şeyi beynim önceden bana mı gösterdi? Pek bilmiyorum kusura bakmayın cahilligimi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı