Başınıza gelen paranormal bir şeyi anlatın

Rüyamda sokak gibi bir yerdeydim ve yanımda samimi bir arkadaşım vardı. Sokak boyunca sakin bir şekilde yürürken ben bir anda 'ben bunları rüyada da yaşamıştım' dedim. Arkadaşım da garip garip bana bakıp onaylarmışçasına yürümeye devam etti. Sonra rüyadan uyandım ve çok şaşırdım. Gerçek hayatta arkadaşıma bu olayı anlatınca o da bir benim kadar şaşırdı. Yani sadede gelecek olursam rüyada iken ben bunları rüyamda görmüştüm dedim arkadaşıma. Çok tuhaf bir duyguydu. (Forumda ilk yazım yanlış bir şey yaptıysam veya kural çiğnediysem kusura bakmayın)
 
Rüyada domuz ve bir tane hayvan gördüm inekti herakde.ama canlılardı konuşabiliyorlardı 3 4 gün oluyor gördügüm,şöyle domuz beni yakalamaya calişiyordu beni sevmiyordu yakaladı kolumu çok sert bi şekilde tuttu ve sıkmaya başladı,sonra gözlerini bana çevirip dik dik baktı öldürüseye gibi baktı,bende ona baktım sonra direk uyandım saat bide 7.30 cıvarı uyandım normal 11 12 uyanan insan olarak çok korkmuştum,wc gitmem lazım dı korkudan 9 kadar cıkmadım odadan :(
 
Ananemin evinde geceydi apartmanları izlerken bir evin penceresinden garip şeyler oluyordu böyle siyah bir varlık gördük perdenin altında.
 
Bir gece rüyamda bir şey bana "uyanınca burnun kanayacak ama telefonunu sana getireceğim" demişti. Birkaç saniye sonra baktım burnum kanıyor, hemen tuvalete gittim geri yatağıma döndüğümde oturma odasının diğer ucundaki telefon yatağımın üstündeydi. (Telefonu yatağımın üstünde görünce anlık bir panik atak.)
Burnunun kanadığını rüyanda gördün çünkü burnun gerçekten kanıyordu. Telefonun yanında olduğunu biliyordun ama beynin büyük ihtimalle sahte bir anı yarattı veya sende benim gibi ileri seviye bir uyurgezersin. Ben de uyurgezerken bir şeylerin yerlerini değiştiriyorum.
 
6-5 yaşındayken cok korkunc bir olay oldu rüyadayken apartmana gittim(10 sene geçti ve hala aynı apartmandayız) neyse apartmana gittikten sonra bir kadın sigara paketi istiyor annemlerde daha önce konuşurken duydum bu kadın cok sigara iciyior gibisinden ben yağmurlu havada nasıl oluyor bilmiyorum ama gittim aldım ve geldim kadına paketi verince derilerim soyuldu kulaklarımdan cığılıklar. Fışkırdı resmen derim dışarı cıkıyordu hemen sonra sağ koluma bir şey oldu kanlar akıyor babam geldi hastaneye gidiyoruz yağmurlu havada sokaktaki insanlar cok garip bir şekilde takip ediyorlardı hep böyle dar sokaklardan gidiyorduk nedense gittik hiçbir yer acık değil kapalı sanki dünya zombi yerine dönmüş gibi bir şeydi apartmana gittik herhangi bir acı yoktu kolumda ama kan şelalesi gibi akıyordu en son kadın sağ koluma bıcağa saplarken tak diye uyandım. Bu rüyayı 3-4 kere görürüm gercekten cok korkarım bu rüya olmadan önce hep hava mavi ama kapılı mavi işte boş sokaklar gibi bir hava olunca nedense geliyor aynı olayı gercek hayatta gördüm ama yemedi sigara paketi istedi yaşlı da ama gitmedim böyle bir şey di hep görürüm beddua mı etmiş kadın ne etmişse artık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı