Başınıza gelen paranormal bir şeyi anlatın

Abim şehir dışında olmasına rağmen telefonum abimin Wi-Fi ağına bağlanmıştı. İnternet kullanılıyordu ama bir diş çekiyordu zaten 5-10 saniye sonra bağlantı koptu. Belki de abim o an oradaydı da ben görmedim. Abim ben orada falan değildim diyor da bilemem artık. Bu olay büyük bir alışveriş merkezin de yaşandı. Bu ara da ben de başka bir şehirdeydim memleketimde değildim.
 
Bu gerçekten tuhaf. Okulumuz 4 katlı. Okulda spor amaçlı açılan kurslar olduğundan dolayı kapılar açık. İçerdede hizmetliler var temizlik yapıyorlar. Okul 2 merdivenli. 6 kişiydik telefondan konuşuyoruz. Amacımız 4.kata çıkmak. Çünkü gerçekten çok tuhaf şeyler var. Arkadaşlarımızdan konuşarak çıkıyoruz. Hizmetlilerin olduğu yerlerde ayrı bir dikkatli gidiyoruz.2.kattaydık. Çıkmaya devam ederken 3.kata vardık. Bu olay sırasında akşam 6 civarı geçen hafta oldu. Hizmetliler mola vermişlerdi 2.katta.3.kat(karanlık yer bu olay olmasaydı 4.kata varardık) bir abla vardı. Elinde paspas ile yüzünü az çok hatırlıyorum. Birden bağırdı. Arkadaşlarla 4.kata kaçtık. Motor sesi gibisinden bir sesle içeri girdik. Bu abla bu sefer karanlığın içinden çıktı. Yüzü çok gözükmüyordu sesinden tanımıştık. Bu olaydan sonra bu ablayı eğer okulda 2.katta görürsem ve aşağı hızlıca insem bile abla deterjan dolduruyor. Korkuyorum.(bu olay sırasında 2 grup şeklinde çıktık. Arkadaşlarada sorduk abla arkalarında değildi.)
 
Çıkmaya devam ederken 3.kata vardık. Bu olay sırasında akşam 6 civarı geçen hafta oldu. Hizmetliler mola vermişlerdi 2.katta.3.kat(karanlık yer bu olay olmasaydı 4.kata varardık) bir abla vardı. Elinde paspas ile yüzünü az çok hatırlıyorum. Birden bağırdı. Arkadaşlarla 4.kata kaçtık. Motor sesi gibisinden bir sesle içeri girdik. Bu abla bu sefer karanlığın içinden çıktı.

Bence abla sizi gördüğü için bağırdı sizde onun bağırmasından korktunuz da karanlığın icinden cıkması gairp.
 
Paranormal sayılmaz da bundan 9 sene öncesinde rüyamda yatakta uzanırken dolabımın içinden bir sürü örümcek hızlıca çıktı ve en son da bir tane benim kadar bir örümcek çıktı ve üstünde kafam kadar elmas vardı. Elması üzerinden aldım ve sonra bir anda okulda buldum kendimi ve o elması hala daha çok sevdiğim öğretmenime verdiğimi gördüm. Aynı günün sabahında rüyamı anneme anlatarak okula gittim ve o gün de okulda deneme olmuştuk ve full çekmiştim hatta madalya bile verdiler :D. Kısacası rüyamda o başarıyı elde edeceğimi gördüm. Şuan hiçbir dine inanmıyorum ama hala bu olay yüzünden bazı şeyler kafamı kurcalıyor.
 

Geri
Yukarı