Basit Görevler Vererek Para Gönderen Kişi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@eth takipçi satımında da resmiyet yok diye biliyorum. Sonuçta ürün değil bir şey değil veya iadesi yapılacak herhangi bir konu da değil, aşağı yukarı bir şeyler tutturabiliyorum ama tam çıkartamıyorum.

@480853 Instagram, Google ve Binance'ın bu tarz şeylere gireceğini hiç sanmıyorum. Bu mantıkla günde 7500 TL aklasa yani 100 kişiye yaptırsa bile Google o tarz bir parayı 1 saniyeden az sürede kazanıyor zaten ki yaptığı da uygulama indirtmek.

Buradan vermeyeyim.

Para aklamayı oluşturacak bir şey yok ki TR banka hesabından TR isimle geliyor fatura kesme işlemi vs. de yok.

Hocam sizin için sorun değilse numarayı bana da atar mısınız? Discord adım: unlivaed #6116

Bu mesaj 2 gün önce bana da geldi, ilk olarak Facebook'tan Binance sayfasını takip etmemi istedi takip edip SS attığımda bana 15TL EFT attı.

Sonrasında Apple Store veya Play Store Binance yazıp indirmemi ve indirdiğime dair SS istedi yine 15TL gönderdi, bir sonraki gün de ise YouTube'da bir isim verdi girip abone olup ilk videoyu beğenmemi söyledi bunun gibi basit 10 saniyelik görevler verdi ve her görev sonrası ödeme hesabıma geldi, gelen ödemelerde Türk isimleri Ankara var Kocaeli var.

@TLoTEvil Yok ama kara para aklamak çok büyük bir suç takipçi satmanın yanında.

Diyorsun ki öylesine dağıtıyor paraları?
Demiyorum tabi ki. Bir anlam veremediğim için konu açtım zaten. Takip ettiğim hesaplar arasında Türk hesaplar da var.
Evet ben de böyle yaptım. Çok garip geliyor.

@eth takipçi satmak kanuni olarak suç mu bir fikrim yok, platformda suç. Sadece dediğim şu takipçi satmakla ilgili fiş kesecek bir dayanak olmayabilir. Olay düz hizmetse bunu para vermeden kendi arasında da yapabilirdi, rastgele kişilere dağıtarak yok etmek mantıklı ama ortada bir al sat yok. Arkadaş kredi kartı ile alım göstermemiş ki direkt parayı almış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…