Basit Görevler Vererek Para Gönderen Kişi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu mesaj 2 gün önce bana da geldi, ilk olarak Facebook'tan Binance sayfasını takip etmemi istedi takip edip SS attığımda bana 15TL EFT attı.

Sonrasında Apple Store veya Play Store Binance yazıp indirmemi ve indirdiğime dair SS istedi yine 15TL gönderdi, bir sonraki gün de ise YouTube'da bir isim verdi girip abone olup ilk videoyu beğenmemi söyledi bunun gibi basit 10 saniyelik görevler verdi ve her görev sonrası ödeme hesabıma geldi, gelen ödemelerde Türk isimleri Ankara var Kocaeli var.
Kişi numarası özel mi?

@Eiesenhower şöyle, kara para aklarken eldeki para 10000 diyelim bunu 10 kişiye bölsün ve her birine 100 TL verecek olsun. 1000 liralık alım yaptırır veya hizmet gösterir, 1100 geri yatırır ve para aklanmış olur. Bu risk için de her birine 100 TL feda etmiş olur 9000 aklanmış olur ama ortada resmi bir işlem yok.

Acaba uygulama indirip seviye atlamalı bir site kuracaklar da onun reklamı mı bu? PR olabilir mi?

normal tr numara 539 ile başlıyor profil resminde de aile var, twitterda gördüm bir kaç kişiyede mesaj gitmiş ekran resmı atıp alaya almışlar ama ben 2 gunde merakımdan yaklaşık 200tl gibi bir mevla eft attı sanki mesajlarda translate yada bot konusuyor gibi örneğin son mesajı
"yarın devam et"
"ahbap"

Hocam bu tarz işlerle uğraşan arkadaşlarım var. İçiniz rahat olsun üzümünü yiyin bağını sormayın. Sadece yüksek mebla ile geldiklerinde kabul etmeyin. Benden size bir dost tavsiyesi.

Göreceksiniz mavi balina tarzı haberleri çıkacak bunun da :D

Not: Mavi balina bir yalandı, örtbas için.

@TLoTEvil Arkada ne dönüyor bilmiyoruz. Size normal bir şekilde para gönderebilir. Ama başkasına resmiyete dökebilecek şekilde satış yapıyorsa eğer Twitch bit olayındaki gibi ortak olanlara fena patlar durum.

Örnek bir görevi paylaşıyorum;

1641481858665.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı