Basit ve eğlence tarzı oyun önerisi

300974

Hectopat
Arkadaşlar anahtar kelimelerinden verdiğim gibi oyun örnekleri var mı?

Anahtar kelimeler: Basit-eğlence-tek bir görev odaklı-keşif-macera diyebiliriz. ( yalnız açık dünya önereceksiniz eğer AC serisindeki gibi ya da GTA serisindeki gibi açık dünyalar barındırmasın ) şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tomb Raider serisine bakabilirsin.
O seriyi oynadım.

Ayrıca risk of rain 2 indirdim sardı gibi. Bir de ASTRONEER indirdim fakat ekran kartımın güncel olmadığı gibi hatalar söyledi. Araştırdım Steam'de da benim gibi hata alan biri daha olmuş o sebepten uğraşmadım. Başka önerisi olan?

Dying Light aksiyon ama açık dünya GTA V'e AC ile alakası yok oyun Steam'de 20 TL.

Dying Light aksiyon ama açık dünya GTA V'e AC ile alakası yok oyun Steam'de 20 TL.

Bitirdim onu.

Arkadaşlar anahtar kelimelerinden verdiğim gibi oyun örnekleri var mı?

Anahtar kelimeler: Basit-eğlence-tek bir görev odaklı-keşif-macera diyebiliriz. ( yalnız açık dünya önereceksiniz eğer AC serisindeki gibi ya da GTA serisindeki gibi açık dünyalar barındırmasın ) şimdiden teşekkürler.

The Forest-Death Stranding

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı