Başka anakart için olan sürücü yüklenirse problem olur mu?

timegemus

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16x2 lexar thor
SSD veya HDD modeli
wd 1 tb
Ekran kartı
rx7800xt
Anakart
b760m d3hp
İşlemci
i5 14600kf
1749940228724.png

Merhaba arkadaşlar resimdeki bilinmeyen aygıtın donanım kimliğine baktım bu sürücü Intel IO sürücüsü. Fakat bu sürücüyü anakartımın sitesinden indirip kurmaya çalıştığımda yüklenmiyor hala bilinmeyen aygıt olarak kalıyor. Intel'in orijinal IO driver sitesine girdiğimde ise direk linkin bozuk olduğunu gördüm. İki şekilde de olmayınca ASUS'un driver sitesinde farklı anakart(B760-Plus) IO driverini kurdum ve bilinmeyen aygıt gitti yani kuruldu. Herhangi bir sorun olur mu acaba?

Dosya Ekleri

• 1749940156219.png
    1749940156219.png
    2 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Intel driverlarınızı buradan kontrol ettiniz mi?
Intel driver kontrol
Kontrol ettikten sonra buradan yükleyemediyseniz eğer ve bilinmeyen aygıt o şekilde gittiyse ve sisteminiz doğru çalışıyorsa bir problem olacağını düşünmüyorum.
Ama ileri ki Windows güncellemelerinde veya Windows Update'in kendi nezdinde bulduğu güncellemeler ve kuracaklarıyla çakışmalar olur mu, düşük ihtimal.

Hocam Intel driverlarınızı buradan kontrol ettiniz mi?
Intel driver kontrol
Kontrol ettikten sonra buradan yükleyemediyseniz eğer ve bilinmeyen aygıt o şekilde gittiyse ve sisteminiz doğru çalışıyorsa bir problem olacağını düşünmüyorum.
Ama ileri ki Windows güncellemelerinde veya Windows Update'in kendi nezdinde bulduğu güncellemeler ve kuracaklarıyla çakışmalar olur mu, düşük ihtimal.

Evet oradan kontrol ettim o uygulama hiçbir driveri yüklemiyor 9 10 tane bilnmeyen sürücü vardı aygıt yöneticisinde.

Olabilir, zaten BIOS harici pek fark olmuyor donanımlar aynı ise.
Verdiğimi yükleyince yüklemesi lazım ama olmadıysa ınf şeklinde gösterip dene veya Asus sayfasından yüklediğinde sorun gideriliyorsa o şekilde kullabilirsin. Tüm bu yöntemler güvenilirdir.

Geri
Yukarı