Başka bir dünyadan bizim dünyamıza gelen 3 karakterin olduğu çizgi film nedir?

Varyaron

Kilopat
Katılım
15 Haziran 2017
Mesajlar
304
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

Çok uzun zamandır arayıp ama bulamadığım bir çizgi film var. Sadece belirli şeyleri hatırlıyorum karakterlerin vs. İsimlerini hatırlamıyorum.

Konusu: Başka bir dünyadan bizim dünyamıza gelen 3 karakter var. Bir tanesi çok gelişmiş bir robot. Bir tanesi Prenses diğeri ise prensesi korumak için gönderilmiş bir savaşçı. Prenses ve savaşçı istedikleri zaman robotlarını çağırıp kullanabiliyorlar. Akıllı robot ve üçü birleştiği zaman tek ve güçlü bir robot oluyorlar. Dünyalarını işgal eden adam bazen dünyaya canavarlar gönderiyor ve bu üçlü canavarlar ile savaşıyor.

Bilen varsa yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. İyi günler dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Çok uzun zamandır arayıp ama bulamadığım bir çizgi film var. Sadece belirli şeyleri hatırlıyorum karakterlerin vs. isimlerini hatırlamıyorum.

Konusu: Başka bir dünyadan bizim dünyamıza gelen 3 karakter var. Bir tanesi çok gelişmiş bir robot. Bir tanesi prenses diğeri ise prensesi korumak için gönderilmiş bir savaşçı. Prenses ve savaşçı istedikleri zaman robotlarını çağırıp kullanabiliyorlar. Akıllı robot ve üçü birleştiği zaman tek ve güçlü bir robot oluyorlar. Dünyalarını işgal eden adam bazen dünyaya canavarlar gönderiyor ve bu üçlü canavarlar ile savaşıyor.

Bilen varsa yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. İyi günler dilerim.

Aklıma robotlu 3 kişili dünya dışı varlıklı tek çizgi film geliyor oda megas XLR. Büyük ihtimal bu değildir aklıma tek bu geldi.
 

Geri
Yukarı