Başka IP'lerden cihaz kullandığımız web sitenin adı neydi?

muhammedst_35

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda bu siteye ihtiyacım var ama sitenin adını hatırlamıyorum. Amacı bulunduğumuz konumu farklı gösterip başka IP adresleri ile örnek veriyorum başka telefon veya PC'lerden girip kullanabiliyorduk emülatör gibi kısaca. Yanıtlarınız için teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vpnlerden bahsediyorsanız hocam o sitelerin adı vpn yada proxy diyebilirsiniz sizin içinde 5 vpn öneriyim
  1. NordVPN
  2. ExpressVPN
  3. TunnelBear
  4. Surfshark
  5. CyberGhost

Hocam cihazı başka bir adreste kullanmaktan bahsetmiyor musunuz siz.

Evet hocam ama dediğim sitede tamamen cihazı da değiştiriyorduk yani emülatör tarzı o cihazın ekranında kullanıyorduk.

Evet hocam ama dediğim sitede tamamen cihazı da değiştiriyorduk yani emülatör tarzı o cihazın ekranında kullanıyorduk.

Hemen hemen tüm telefon modelleri vardı sitede extradan Linux ve Windows da vardı diye hatırlıyorum.

eğer öyle bir hizmet istiyorsanız shadow öneririm 1 gbps internet hattı ekran kartlı işlemcili ramlı vb ama aylık 750 tl

eğer öyle bir hizmet istiyorsanız shadow öneririm 1 gbps internet hattı ekran kartlı işlemcili ramlı vb ama aylık 750 tl
kısaca cloud pc öneririm hocam

kısaca cloud pc öneririm hocam
ki alırsanız aynı bir bilgisiyar gibi oyun oynayabilirsiniz film,video izleyebilirsiniz istediğiniz herşeyi yaparsınız

Aslında yapacağım şey bir sitenin kampanyasından yararlanmak için birkaç arkadaş davet etmem gerek ama çevremde fazla kişi olmadığı için bende bu yönetem sayesinde yapmayı düşünüyorum.

telefonunuz var sayyıroum hocam ordan 8 tane google hesabı oluştursanız sonra şifrelerini not defterine yazıp pc den hesaplara girip site kampanyasını halledebilirsiniz

Telefonunuz var sayyıroum hocam oradan 8 tane Google hesabı oluştursanız sonra şifrelerini not defterine yazıp PC'den hesaplara girip site kampanyasını halledebilirsiniz.

Sitenin altyapısı iyi hocam yemiyor. Denendi yani. Ek olarak burada referans kodunu paylaşmam bir sıkıntı olur mu acaba?

Yeni konular

Geri
Yukarı