Başka şehirden gelecek arkadaşı göndermek

Geldikleri gün zili çaldığında evde olursanız hiç ses çıkarmayın evdekileri de tembihleyin olur biter.(sorarlarsa da ailecek köye gittiler falan diye minik yalan uydurursunuz)
Ama aradılar ve gelebilirmiyiz diye sormuşlar babamda gelin demiş utandığından. Maalesef ailem utanıyor böyle şeyleri çat diye söyleyemiyor.

Ağırlayacak biri olması lazım o yüzden babasını es geçtim. Diğer aile üyeleri de gelsin. Ben taban fikri verdim. Özelleştirmeyi o yapsın.
Ya şu karantinadayız muhabbeti çok güzel fikir fakat ailem önceki mesajda yazdığım gibi böyle şeyleri söylemeye çekiyor hiç uyanık değiller. Fikrinizi söyledim dur bir bakarız diye geçiştiriyor.

Karantinadayız uydurması geçici. Adamlar bitince geliriz derler yine başınıza kalır.

Evinize gelmesini ailecek istemiyorsanız dışarıda misafir edebilirsiniz. Uygun bir dille tedirgin olduğunuzu söylersiniz. Bu ciddi bir konu olduğu için herhangi bir bahane aramanıza da gerek yok, herkesin anlayışlı olması gerekir, size de bunun için darılacaklarını düşünmüyorum.

Karantinadayız uydurması geçici. Adamlar bitince geliriz derler yine başınıza kalır.
Hayır başka şehire gideceklermiş demiştim ya dönüştede size geliriz demişler babama anladığım kadarı ile.
Ahh ahh ailemin utangaçlığı bitiriyor şimdi annemlede paylaştım hemen o kadar uzaktan geliyorlarmış gelmeyin mi diyeceğiz diyor...

Başka misafir geldi hiç sormadan deyin. Oda kalacakmış dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…