Başkalarının çıkardığı sesler hoşuma gidiyor

Adam kendisi atmıyor mu videoyu herkese açık? Herkese ulaşmasını istiyor demek ki. Ayrıca sadece ben kadınlar yapıyor diye biliyordum ASMR'ı adam deyince.

Sorun orada zaten adam ASMR videoları yapmıyor. Bambaşka videolar. Kızların yaptığı ağız şapırdatma falan beni sakinleştirmiyor zaten, aksine daha çok heyecanlanıyorum :D

Şimdi aklıma geldi kendisi daha sonradan ASMR tıraş videoları çekmeye başladı bu sebeple paylaşabilirim diye düşünüyorum. Beyefendi ilk önce avcılık üzerine videolar çekiyordu tüfekler, avcılık bıçaklar ve bileme konusunda videolarından çok şey öğrendim. İzlerken ses tonu ve konuşmasının bana inanılmaz huzur verdiğini ve beni gerçekten rahatlattığını fark ettim. Uyuyamadığım ya da mışıl mışıl derin bir uykuya dalmak istediğimde ışığı kapatıp videolarını izlemeye başladım. Yıllardır düzgün tıraş olamayan bana tıraş videolarıyla tıraşı öğretti diyebilirim. En son kendisindeki bu yeteneği fark etmiş olacak ki ASMR videoları çekmeye başladı. Buyurun link

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi aklıma geldi kendisi daha sonradan ASMR tıraş videoları çekmeye başladı bu sebeple paylaşabilirim diye düşünüyorum. Beyefendi ilk önce avcılık üzerine videolar çekiyordu tüfekler, avcılık bıçaklar ve bileme konusunda videolarından çok şey öğrendim. İzlerken ses tonu ve konuşmasının bana inanılmaz huzur verdiğini ve beni gerçekten rahatlattığını fark ettim. Uyuyamadığım ya da mışıl mışıl derin bir uykuya dalmak istediğimde ışığı kapatıp videolarını izlemeye başladım. Yıllardır düzgün tıraş olamayan bana tıraş videolarıyla tıraşı öğretti diyebilirim. En son kendisindeki bu yeteneği fark etmiş olacak ki ASMR videoları çekmeye başladı. Buyurun link.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam çok ciddi. Sırf bu yüzden takip etmeye başladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı