Steam Başkasından gelen takas teklifi

Mr.Scofield

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam'de sürekli bana ismi skin sitesi+bot olan kullanıcı adından takas teklifleri geliyor, (çöp itemlerde değil 50-100TL arası itemler atıyor bir de) ben hiçbirini kabul etmedim dolandırıcı olduklarını sanıyorum fakat takas teklifinden nasıl dolandırırlar bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. (Ayrıca bir de link bırakıyorlar bit. Ly ile başlıyor acaba ona tıklamam için mi gönderiyorlar?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok rahatsız ediyorlarsa envanterini gizleyebilirsin.

Yıllardır kasa biriktirmiştim satıp bıçak aldım. Aldığım günden bu güne ful bana da trade teklifleri geliyor DM'den ful.

Bu kişi benim hesabımı çalıp itemlerini kendine attı diye Steam desteğe yazıp senin hesabı banlatıyor olabilirler tam emin değilim.

Hocam sorunu çözdüm skin sitesi yolluyormuş sürekli, kendilerine sorduğumda bu biziz kabul edebilirsin dedi uzun süredir girmediğim için hediye yolluyorlarmış sürekli, keşke hepsini kabul etseydim

Hocam sorunu çözdüm skin sitesi yolluyormuş sürekli, kendilerine sorduğumda bu biziz kabul edebilirsin dedi uzun süredir girmediğim için hediye yolluyorlarmış sürekli, keşke hepsini kabul etseydim
Dikkatli davranın yine de. Kasa her zaman kazanır.

Hangi site bende kaydolayım

50-100TL hediye de neymiş öyle, bizede ekmek çıkar mı? .

Siz yine de 50-100 lira için 2000-3000 liralık hesabınızı banlatmayın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…