Babam kendi adına banka kartı çıkarsa, ben kullansam sorun olur mu? 14 yaşındayım.
Çok şükür öyle şeyleri düşünmüyorum bile. Ben aslında ininal kullanıyorum ama aylık para yükleme limiti ve yıllık çekim limiti var. Bunlardan bıktım.Sorun olmaz istediğin gibi para yükleyip çekebilirsin.
Kumar gibi şeylere bulaşırsan babanın başı yanar dikkatlı ol.
DeğilBabam kendi adına banka kartı çıkarsa, ben kullansam sorun olur mu? 14 yaşındayım.
Çok şükür öyle şeyleri düşünmüyorum bile. Ben aslında ininal kullanıyorum ama aylık para yükleme limiti ve yıllık çekim limiti var. Bunlardan bıktım.
Çok şükür öyle şeyleri düşünmüyorum bile. Ben aslında ininal kullanıyorum ama aylık para yükleme limiti ve yıllık çekim limiti var. Bunlardan bıktım.
Gerek yok teşekkür ederim. Papara'nın eskilerden para cezası mevzuları var, niye bilmiyorum ama ondan korkuyorum.Papara'ya yönelebilirsiniz. Banka oldu zaten artık.
Yasadışı kumar mı oynuyorsun yoksa? Kumar oynamıyorsan neden para cezasından korkuyorsun?Gerek yok teşekkür ederim. Papara'nın eskilerden para cezası mevzuları var, niye bilmiyorum ama ondan korkuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.