Başkasının Microsoft hesabı ile Xbox üzerinden oyun oynanırsa hesap sahibi verilere erişebilir mi?

• Konuyu başlatan eak1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 191

eak1

Decapat
Merhaba arkadaşlar, arkadaşımın Microsoft hesabını kullanıp Xbox üzerinden oyun oynamam durumunda kendisi bilgisayarım veya bilgisayarımda yer alan herhangi bir veri ve dosya hakkında bilgi ya da erişim sahibi olabilir mi?

Teşekkür ederim.

Hayır, arkadaşının Microsoft hesabını kullanarak Xbox üzerinden oyun oynadığında, bilgisayarındaki dosyalar ve veriler hakkında herhangi bir bilgiye erişemez; ancak, Microsoft hesabı üzerinden yapılan aktiviteler (örneğin, bulut kaydetme) bazı verilerin paylaşılmasına neden olabilir.

Hayır, arkadaşının Microsoft hesabını kullanarak Xbox üzerinden oyun oynadığında, bilgisayarındaki dosyalar ve veriler hakkında herhangi bir bilgiye erişemez; ancak, Microsoft hesabı üzerinden yapılan aktiviteler (örneğin, bulut kaydetme) bazı verilerin paylaşılmasına neden olabilir.
Hocam merhaba, yanıtınız için teşekkür ederim. Bilgisayarım herhangi bir şekilde Microsoft hesabı aracılığıyla dosya yedeklemesi yapıyor mu nereden teyit edip emin olabilirim? Çünkü ben bunu çok önceden kapatmıştım diye hatırlıyorum.

Hocam merhaba, yanıtınız için teşekkür ederim. Bilgisayarım herhangi bir şekilde Microsoft hesabı aracılığıyla dosya yedeklemesi yapıyor mu nereden teyit edip emin olabilirim? Çünkü ben bunu çok önceden kapatmıştım diye hatırlıyorum.

Bilgisayarınızın Microsoft hesabı üzerinden yedekleme yapıp yapmadığını, OneDrive uygulamasını açarak veya ayarlar > hesaplar > yedekleme menüsünden kontrol edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı