whamilya
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba, Ankara'da tedu, atılım, başkent, Çankaya'da okuyan ve benim bölümümü okuyanlar varsa akreditasyon, staj olanakları, akademik kadro hakkında bilgi verebilecek varsa sevinirim, sitelerinden araştırdığım kadarıyla başkent ile tedu arasında kalıyorum, başkent'in cern merkezli bir şirketten akreditasyon'u var, staj olanakları olarak LinkedIn'de genel olarak bakanlıklara stajyer göndermiş, kampüs hayatı vs. hangisinde sizce daha iyidir, yeşillendirebilen varsa sevinirim.
Bilgisi olan yok mu? Bölüm hakkında olmasa bile Üniversite kampüsü olarak.Merhaba, Ankara'da tedu, atılım, başkent, Çankaya'da okuyan ve benim bölümümü okuyanlar varsa akreditasyon, staj olanakları, akademik kadro hakkında bilgi verebilecek varsa sevinirim, sitelerinden araştırdığım kadarıyla başkent ile tedu arasında kalıyorum, başkent'in cern merkezli bir şirketten akreditasyon'u var, staj olanakları olarak LinkedIn'de genel olarak bakanlıklara stajyer göndermiş, kampüs hayatı vs. hangisinde sizce daha iyidir, yeşillendirebilen varsa sevinirim.
Son düzenleme: