Huistle
Centipat
Kyrie 5 6 7 8 bunlar arasındaki farklar nelerdir?Ne demek.
Kyrie 5 6 7 8 bunlar arasındaki farklar nelerdir?Ne demek.
Kyrie 5 6 7 8 bunlar arasındaki farklar nelerdir?
Hocam çok fazla model bulamadım. Sıfırı az mı bunların? Olanlar da bütçemi biraz aşıyor. 2-3bine iki tane buldum sadece.Hocam tasarımı ve rahatlığı bütçeniz varsa 8 alın derim yoksa 6 derim.
Hocam çok fazla model bulamadım. Sıfırı az mı bunların? Olanlar da bütçemi biraz aşıyor. 2-3bine iki tane buldum sadece.
Anlıyorum ama ikinci ele pek güvenmiyorum. Başka seçeneklerim var mı? Kyrie olması şart değil.Hocam kyrie serisi durdu sanırsam 2022 de 2.el Letgo'dan sıfır bul kyrie 6 bütçen eğer 3.000 SE ben 6 senedir basket oynadığım için bunu önerdim.
Anlıyorum ama ikinci ele pek güvenmiyorum. Başka seçeneklerim var mı? Kyrie olması şart değil.
Hocam jordan diyince aklıma gelen model görseldeki. Bu modeli sevmiyorum rahat değil benim için.Hocam kyrie isterseniz alın ama 2.öneri olarak Jordan var ben almıştım çok güzel fiyatta kyrie ye göre daha uygun rahat ve kaymaz altı.
Hocam Jordan deyince aklıma gelen model görseldeki. Bu modeli sevmiyorum rahat değil benim için.
Asıl amacım basket oynamak değil hocam. Konuyu açtığımda ilk koyduğum görseldeki gibi ayakkabı arıyordum. Bu yüzden basket ayakkabısına benzer dedim.Yok hocam bu değil ben bulursam atayım size bunlar kötü basket oynanmaz bununla.
Asıl amacım basket oynamak değil hocam. Konuyu açtığımda ilk koyduğum görseldeki gibi ayakkabı arıyordum. Bu yüzden basket ayakkabısına benzer dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.