Basketbol vs futbol

Ya hem spor olarak hem de iş olarak basketbolcu olmak istiyorum. Futbolda aynı, sizce?

Bana göre futbol daha iyi geliyor ama boyunuz uzunsa yeteneğiniz varsa basketbolla ilgilenin bence. Amerika da NBA için oyunculara iyi maaş ödüyorlar.

Yeteneğe ve fiziğe göre çok değişir hangisinde eğleniyorsan bence onu yap bana göre basketbol ama futbolda tutulman basketbola göre daha kolay çünkü basketbolda A takımına çıkmadığın sürece fazla para kazanamıyorsun ve oyunu 5 kişi oynuyor futbolda 11 kişi oynuyor. Şansın daha fazla.

Hocam ben aslında 8 ay denemiştim kilodan dolayı ben daha oynamamıştım.

Futbolda çok torpil işi dönüyor hocam baskette en azından daha az. Bence ciddi düşünüyorsanız basketten devam edin ama futbolda da iyi yeteneğiniz varsa onu da değerlendirebilirsiniz size kalmış.

Futbol, Basketbol'a nazaran daha popüler ve çok daha geniş bir spor. Ayrıca daha zevkli geliyor. Daha geniş bir kitleye hitap ediyor. Futbolda kulüp de imkan da çok. Türkiye'de. Basketbolda öyle denilemez ama NBA'dakiler çok daha yüksek kazanıyor futboldakilere göre. Eğer boyunuz uzunsa Basketbola yönelebilirsiniz. Ama futbol oynamak istiyorsanız futbolda her mevkide oynayabilirsiniz uzun boyla. İki spor dalında da Yeteneğinizin olması gerekiyor. Futbol daha çok yetenek oyunu. Ama Basketbol Futboldan daha zor.

Yeteneğe ve fiziğe göre çok değişir hangisinde eğleniyorsan bence onu yap bana göre basketbol ama futbolda tutulman basketbola göre daha kolay çünkü basketbolda A takımına çıkmadığın sürece fazla para kazanamıyorsun ve oyunu 5 kişi oynuyor futbolda 11 kişi oynuyor. Şansın daha fazla.
Hocam hangisi hangisine seçim

Futbol, Basketbol'a nazaran daha popüler ve çok daha geniş bir spor. Ayrıca daha zevkli geliyor. Daha geniş bir kitleye hitap ediyor. Futbolda kulüp de imkan da çok. Türkiye'de. Basketbolda öyle denilemez ama NBA'dakiler çok daha yüksek kazanıyor futboldakilere göre. Eğer boyunuz uzunsa Basketbola yönelebilirsiniz. Ama futbol oynamak istiyorsanız futbolda her mevkide oynayabilirsiniz uzun boyla. İki spor dalında da Yeteneğinizin olması gerekiyor. Futbol daha çok yetenek oyunu. Ama Basketbol Futboldan daha zor.
Hocam futbol daha zor deniliyor

Hocam niye NBA gitmek mi Zor yoksa futboldan yurt dışına gitmek mi zor

Hocam kendinizi hangi spor dalında rahat hissediyorsanız onu yapında iş olarak bakacaksanız kesinlikle futbol. A takıma çıktığınızda BAL liginde oynasanız da güzel paralar dönüyor. Tabi bu durum oyuncudan oyuncuya değişir ne kadar iyi oynadığınıza bağlı.

Hocam hangi kulüplerin altyapısına gitmem lazım
NBA'ye gitmek çok zor. Türkiye'den 2 kişi kaldı şuan NBA'de sadece o da Alperen Şengün birde Adem Bona yeni geldi. EuroLeague veya NBA gitmediğin sürece fazla para kazanamazsın ama futbolda lig daha fazla.
Hocam hangi altyapıya gitmem lazım

Hocam kendinizi hangi spor dalında rahat hissediyorsanız onu yapında iş olarak bakacaksanız kesinlikle futbol. A takıma çıktığınızda BAL liginde oynasanız da güzel paralar dönüyor. Tabi bu durum oyuncudan oyuncuya değişir ne kadar iyi oynadığınıza bağlı.
Ama torpil işi değil değil mi futbol

Hocam bir de hangi altyapıya gitmem lazım ben Adana demirspor'un altyapısına gidiyordum da

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı