Başlangıç için matematik kitap önerisi

Alttaki alıntıda Çap ile Palme'yi aynı seviyeye koyduğunuz için bu tepkiyi verdim. Matematiği beş para etmez. Sözel dersleri ve Kimya, Biyolojisi alınabilir.
Biraz daha üst seviye diyebilirim demişim. Benim hatam aslında demek istediğim Sonuç'a göre biraz daha üst seviye olacaktı.
 
Soru bankalarını beğenmiştim. Diğer setleri nasıl bilmiyorum. Çap:
Sonuç'un sadece matematiğini çözdüm. Sonuç:
Palme'nin birçok kitabını gönül rahatlığıyla alabilirsin. Palme:

Müsait zamanında Skype'ye bakmayı unutma 😉
Teşekkürler fikirleriniz için.
Buyurun Skype'a girdim uzun süre sonra :D.
Palme, Çap'ın yanına yaklaşamaz. Palme üst düzey değil. Almayın paranıza yazık. Temelden istiyorsanız Antremanlarla Matematik veya bunun gibi seriler var. Onlardan alabilirsiniz.
Antrenmanlarla Matematik'e bakacağım. Sağ olun.
 
Teşekkürler fikirleriniz için.
Buyurun Skype'a girdim uzun süre sonra :D.

Antrenmanlarla Matematik'e bakacağım. Sağ olun.

Birkaç tane daha böyle kitaplardan vardı. Adını unuttuğum için yazamıyorum, hatırlarsam yazarım. Sizde küçük bir araştırmayla bulabilirsiniz.

Not: Ortaokul seviyesinde Matematik yapabiliyorsanız Antremanlarla Matematik'in 1. kitabını almanızı önermem.
 
Merhaba arkadaşlar. Matematiğim pek iyi değil. Nedeni ise okulda saçma sapan anlatmaları, benim anlama şeklime uymaması diye düşünüyorum. Temelden orta düzeye kadar matematik kitabı önerebilir misiniz? Türkçe olursa iyi olur. İngilizce seviyemin o tür kitaplara yetebileceğini zannetmiyorum. Daha önce @detista'nın yazdığı bir mesajda onun da benim gibi olduğunu ve sonradan kitaplarla öğrendiğini okumuştum. İngilizce olsa bile kitap önerisi yapabilirse çok iyi olur. Kısaca temel/orta seviye kitap önerebilirseniz müteşekkir olurum.
Karekök 0 genel ortaokul / 9/10 sınıf tekrar
 

Yeni konular

Geri
Yukarı