Başlangıç motoru önerisi

efos

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Gelecek yaz çalışıp motor almayı düşünüyorum. Bütçe kısıtlı tahmini olarak 70k civarına çıkabilir Max. Bu fiyat bandında parça sıkıntısı olmayan, kronik sorunları nedeniyle kullanılamaz hale gelmeyen motor öneriniz var mı? İlk motorum olacak. Gönlümde 125CC sınıfı var. Acemi olacağım için de yatırır düşürürüm diye tahmin ediyorum.

Neden alınmasın daha yeni sayılır.Scooter'da bakabilirsin şehir için daha rahat edersin.
hocam içimde kıpır kıpır bi delikanlı var. heves ettim naked, racing motorlara.

Bence tanıdık olmadığı sürece alınmaz TVS güzel marka olsa da rodajı düzgün yapılmayan Hint motorlar da boğulma sorunu yaşayan birkaç arkadaşım oldu 2. el alacaksan şahsen Japon'dan vaz geçme.

japonlara para yetse keşke.. birde aklımda ns 125 var. Ön tekerinde ABS olması çok büyük avantaj aslında benim için. Fakat sıfıra bütçem yetmiyor 2. eli hakkında da bilgim yok denecek kadar az. Kaç km olmalı en fazla?

Hocam içimde kıpır kıpır bir delikanlı var. Heves ettim naked, racing motorlara.

Japon'lara para yetse keşke. Bir de aklımda ns 125 var. Ön tekerinde ABS olması çok büyük avantaj aslında benim için. Fakat sıfıra bütçem yetmiyor 2. eli hakkında da bilgim yok denecek kadar az. Kaç km olmalı en fazla?

NS125 alıp geç o zaman. Düşük km her zaman daha iyidir.10.000 altı kafi gibi.

Geri
Yukarı