Başlangıç motosikleti olarak ne alınmalı?

Reis R25 250CC ben şu an 125CC'lik bir motor arıyorum 1,5 yıl sonra yaşarsak KTM Duke 250 almayı düşünüyorum. Ama o zamanlarda R25 yeni kasa alabilirim sıfır olarak ki fiyatlar düşerse. Yani kısaca 250CC değil 125CC arıyorum ve 2016 ve üzeri bir motor arıyorum.

Başlangıç olarak supersport komik geldi bana. Vitesli küçük motor alın ondan sonra istediğinizi alın. Vitesi öğrenin.

Bal gibide başlanıyor. Benim gibi scooter ile başlayabilir.

Son düzenleme:
R25 örneğini şundan dolayı verdim mt ve r serisi bence 2.el alınırken en çok dikkat edilmesi gereken 2 model,bunu şey gibi düşün nasıl ki BMWnin 2.elde hırpalanmamış oynanmamış modeli azsa bu motor serilerininde öyle BENCE

Ya tabii ki de öyle zaten r ve mt serisini kullanan 100 kişiden 80'i teker yaparak gidiyor bu yüzden bu motorların 2.elleri biraz tehlikeli benim çevremde 1000CC'lik 1300CC'lik motorlarla teker yapanlar var o motorlar benim olsa ben trafiğe çıkamazdım ama işte sorunda zaten teker yapmaları teker yapılmayan bir MT-07 kullanan tanıdığım var sadece durduğu yerde yan yattı. Öbür motor kullanan arkadaşlarım 650r la teker yapanlar var R1 le teker yapanlar falan var ama ben tekerci değilim. KTM alırsam ileride neden olmasın. Şu an tek eksik motorcu dostu bariyer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…