Başlangıç seviyesi YouTuber'lık için öneriler

Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto IV: The Complete Edition, Grand Theft Auto V oyunlarının %100 Tamamlama listesini çekmeyi istiyorum.


Ne yazık ki, hiç abonem ve izlenmem yok.
O zaman GTA: San Andreas hakkında video yapmak yerine (ve ya Vice city farketmez) eğer gücün yetiyorsa yeni oyunların videolarını çekmeye çalış. Ama Gta V fena görünmüyor... Diğerlerini deneme bence onlar zaten başka youtuberlar tarafından yeterince anlatıldı yani emeğine yazık olur... Bence Gta V'i bir dene derim..
 
Eğer başlayacaksan haftada en az 1 video at. Kısacası düzenli video atman lazım.
O zaman GTA: San Andreas hakkında video yapmak yerine (veya Vice City fark etmez) eğer gücün yetiyorsa yeni oyunların videolarını çekmeye çalış. Ama GTA V fena görünmüyor... Diğerlerini deneme bence onlar zaten başka YouTuber'lar tarafından yeterince anlatıldı yani emeğine yazık olur... Bence GTA V'i bir dene derim?

PC toplamam gerekecek.
 
Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto IV: The Complete Edition, Grand Theft Auto V oyunlarının %100 Tamamlama listesini çekmeyi istiyorum.


Ne yazık ki, hiç abonem ve izlenmem yok.
Grand Theft Auto serisini çekmeyi bende çok isterdim fakat olmadı 2 video çekip bıraktım birazda bilgisayar yüzünden umarım bir gün sende bende bunları yaparız.
 
YouTube çöplük. Tavsiye olarak insanlar sen de dahil kaliteli içerikler seviyoruz videoların HD 1080P olmalı ve videoda dip ses olmamalı. Gameplay 40dk video çekmek yeni başlayanlar için yavaş gelişme sağlar. Videolarını Camtasia, Vegas Pro gibi yazılımlarla düzenle, efekt, müzik ekle. Videonun dakikasından çok kalitesine odaklan. Güzel editlenmiş bir video gameplay 40dkdan daha çok beğenilir. Eski oyunlar başlangıç için fazla tutmaz(ama GTA VC gizem gibi şeyler çok izlenir).Çok oynanan ve izlenen oyunlar çekersen daha çok izlenme kazanırsın.
 
Bir de şöyle bir şey var... Tanıdık birileri varsa (ne kadar çok olursa o kadar iyi) onlara videolarını tavsiye et... İzlenmen 100'e ulaşırsa en azından listelerde gözükürsün. Ama iş ciddlieşmeye başladığında bir miktar yatırım yapman gerekecek tabi bu sana bağlı... Nedeni ise video belirli bir kitleye ulaşacağı için zamanla izleyici sayısı düşebilir... Eğer bu işe ciddi bakıyorsan ek olarak reklam anlaşmaları yapmalısın (tabi iş ciddileşmeye başladığında). Şimdilik yukarıda söylediklerimi yap gerekirse ben de sana destek olur videolarını arkadaşlarıma öneririm.. Başarılar!!!
 

Yeni konular

Geri
Yukarı