Çözüldü Başlangıç Uygulamaları Çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

exper123

Megapat
Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Merhaba,

Normalde başlangıç öğelerini falan hiç kullanmam ama bugün birini açayım dedim fakat açılmadı. Daha doğrusu hepsini denedim başlangıç uygulamalarının hiç biri çalışmıyor. Hatta sağ taraftan ayarlara giriyorum. Bilgisayar ayarlarını değiştir dediğimde bile boş ekran geliyor ve açılmıyor. Biraz araştırdım. Bu konu bir çok kişinin başına gelmiş fakat net bir çözüm yok. Bu sorun neden olur ve nasıl kurtulabilirim?

Bazı ayarlar eksik veya değiştirilmiş dedi. Onardı ama yine düzelmedi.

- - - Güncellendi - - -

Yine bu forumda görmüştüm. Yeni kullanıcı hesabı açıp bütün herşeyi oraya aktarıp öyle kullanınca olmuştu. Ama ben giriyorum yeni hesap açmaya çalışıyorum. Yine metro arayüü kullandığı için oda açılmıyor.

Sistem geri yükleme yapabilirsiniz ama düzeleceğini sanmıyorum. İsterseniz Windows içinden ayarlardan Windows'u sıfırlayabilirsin. Bence temiz bir format at.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı