Çözüldü Başlangıç Uygulamaları Çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
10 gün geriye yükleme yaptım. Sorun çözüldü. Sorunun kaynağını bilmiyorum ama bir kaç yüklediğim oyun-güncelleme gibi şeyler vardı. Bunları aşama aşama takip edip sorunu çözeceğim.

Selamlar,

Aynı sorunla bende karşılaştım. AMD Dual çalışan çift ekran kartı kullanıcısıyım, Catalsty geçişli grafikler genel ayarlarında performansı en üst düzeye getir dediğimde metro ara yüzü uygulamaları çalışmıyor siyah ekran açılıyor. AMD WHQL sürücü yayınlamadı, 13.12 Release Notes sürücüyü kullanıyorum. Bendeki sorun sürücüden kaynaklanıyor ve sizdeki sorunlarda ekran kartı sürücülerinden olabilir.

Selamlar,

Aynı sorunla bende karşılaştım. AMD Dual çalışan çift ekran kartı kullanıcısıyım, Catalsty geçişli grafikler genel ayarlarında performansı en üst düzeye getir dediğimde metro ara yüzü uygulamaları çalışmıyor siyah ekran açılıyor. AMD WHQL sürücü yayınlamadı, 13.12 Release Notes sürücüyü kullanıyorum. Bendeki sorun sürücüden kaynaklanıyor ve sizdeki sorunlarda ekran kartı sürücülerinden olabilir.

Öyle olsaydı sistem geri yükleme yaptığımda düzelmezdi. Bu sürede sürücü güncellemesi gibi bir girişimde bulunmadım. Yani hala kullanıyorum ve bir sıkıntı yok. Bence bu sıkıntıyı yaşayanlar hiç uğraşmadan sistem geri yükleme yapsınlar. Çözümü bulmaya uğraşana kadar 5dk içinde sistem geri yükleme yapıp sorunu çözersiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı