Zeltendi Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #1 Dün akşam bilgisayara bakarken bir anda başlat menüsü 5,6 kez kendiliğinden açılıp kapandı ben de endişelenip Malwarebytes ile 5 kez özel tarama yaptım ancak hiçbir şey bulamadı, bu olay bir virüs belirtisi midir?
Dün akşam bilgisayara bakarken bir anda başlat menüsü 5,6 kez kendiliğinden açılıp kapandı ben de endişelenip Malwarebytes ile 5 kez özel tarama yaptım ancak hiçbir şey bulamadı, bu olay bir virüs belirtisi midir?
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.439 Çözümler 18 Yer Batman 4 Haziran 2023 #2 Win tuşuna değmediğinize emin misiniz normalde olmaz böyle şeyler?
Zeltendi Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #3 ED Crasher dedi: Win tuşuna değmediğinize emin misiniz normalde olmaz böyle şeyler? Genişletmek için tıkla... Hayır, o sırada arkama yaslanıp tam ekranda film izliyordum ED Crasher dedi: Win tuşuna değmediğinize emin misiniz normalde olmaz böyle şeyler? Genişletmek için tıkla... Başlangıç ekranının açıldığı sıra arkada yüklediğim oyunun yüklenmesi tamamlanmıştı ondan olmuş olabilir mi?
ED Crasher dedi: Win tuşuna değmediğinize emin misiniz normalde olmaz böyle şeyler? Genişletmek için tıkla... Hayır, o sırada arkama yaslanıp tam ekranda film izliyordum ED Crasher dedi: Win tuşuna değmediğinize emin misiniz normalde olmaz böyle şeyler? Genişletmek için tıkla... Başlangıç ekranının açıldığı sıra arkada yüklediğim oyunun yüklenmesi tamamlanmıştı ondan olmuş olabilir mi?