zilyoner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Jailor's Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #1 Başlatın arama yerine bir şey yazamamaya başladım. Yaklaşık iki gündür böyle ve hiçbir şey yokken kendi kendine oldu.
Başlatın arama yerine bir şey yazamamaya başladım. Yaklaşık iki gündür böyle ve hiçbir şey yokken kendi kendine oldu.
Çözüm Sefa70 17 Şubat 2021 Win+r ile şunu yazın c:/windows/system32/ctfmon.exe eğer düzelirse system32 den onu bulun ve kısayolunu shell:startup klasörüne atın.
Win+r ile şunu yazın c:/windows/system32/ctfmon.exe eğer düzelirse system32 den onu bulun ve kısayolunu shell:startup klasörüne atın.
Belirsiz İntegral Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 17 Şubat 2021 #2 zilyoner dedi: Başlatın arama yerine bir şey yazamamaya başladım. Yaklaşık iki gündür böyle ve hiçbir şey yokken kendi kendine oldu. Genişletmek için tıkla... Çok bir indirme yoksa ve sistem geri yükleme noktası oluşturduysanız, 3 gün önce ki sisteme dönebilirsiniz. Artı 0 Eksi
zilyoner dedi: Başlatın arama yerine bir şey yazamamaya başladım. Yaklaşık iki gündür böyle ve hiçbir şey yokken kendi kendine oldu. Genişletmek için tıkla... Çok bir indirme yoksa ve sistem geri yükleme noktası oluşturduysanız, 3 gün önce ki sisteme dönebilirsiniz.
K KankammPro Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 63 17 Şubat 2021 #3 Yazmaya çalıştığınızda hata veriyor mu? Sanırım Windows Gezgini çökmüş. Artı 0 Eksi
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #4 CMD açıp Kod:Panoya kopyala sfc /scannow Artı 0 Eksi
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 17 Şubat 2021 #5 Win+r ile şunu yazın c:/windows/system32/ctfmon.exe eğer düzelirse system32 den onu bulun ve kısayolunu shell:startup klasörüne atın. Artı 0 Eksi Çözüm
Win+r ile şunu yazın c:/windows/system32/ctfmon.exe eğer düzelirse system32 den onu bulun ve kısayolunu shell:startup klasörüne atın.
KS KS zilyoner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Jailor's Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #6 Sefa70 dedi: Win+r ile şunu yazın c:/windows/system32/ctfmon.exe eğer düzelirse system32 den onu bulun ve kısayolunu shell:startup klasörüne atın. Genişletmek için tıkla... Yaptım, oldu. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Sefa70 dedi: Win+r ile şunu yazın c:/windows/system32/ctfmon.exe eğer düzelirse system32 den onu bulun ve kısayolunu shell:startup klasörüne atın. Genişletmek için tıkla... Yaptım, oldu. Teşekkürler.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 21 Şubat 2021 #7 suleymandy dedi: CMD açıp Kod:Panoya kopyala sfc /scannow Genişletmek için tıkla... Şu kodu bir salın bi yav... Artı 0 Eksi
suleymandy dedi: CMD açıp Kod:Panoya kopyala sfc /scannow Genişletmek için tıkla... Şu kodu bir salın bi yav...
KS KS zilyoner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Jailor's Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #8 enes.wtp dedi: Şu kodu bir salın bi yav... Genişletmek için tıkla... O kadar haklısınız ki. Artı 0 Eksi