Kurabie00 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 43 1 Temmuz 2024 #1 Bugün bu hatayı almaya başladım ve bilgisayarım hiçbir oyuna girmemeye başladı Steam'den bir oyuna gireceğim zaman oyuna giriyor ama hemen atıyor neden oluyor bu? Minecraft girerken ise glfw error 65542 hatası alıyorum.
Bugün bu hatayı almaya başladım ve bilgisayarım hiçbir oyuna girmemeye başladı Steam'den bir oyuna gireceğim zaman oyuna giriyor ama hemen atıyor neden oluyor bu? Minecraft girerken ise glfw error 65542 hatası alıyorum.
Emrecngz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.061 Çözümler 47 Yer Mersin 1 Temmuz 2024 #2 Windows AMD sürücüsü üzerine kendi sürücüsünü kurmuştur, hep yapıyor. DDU ile silip tekrar kurun. Artı 0 Eksi
KS KS Kurabie00 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 43 1 Temmuz 2024 #3 Emrecngz dedi: Windows AMD sürücüsü üzerine kendi sürücüsünü kurmuştur, hep yapıyor. DDU ile silip tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Emrecngz dedi: Windows AMD sürücüsü üzerine kendi sürücüsünü kurmuştur, hep yapıyor. DDU ile silip tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim.