Kubilay22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.318 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2014 #41 Taha Kortulu dedi: @Kubilay22 Kicker markasını severmisiniz peki? Genişletmek için tıkla... Kicker severim, vurduğu basslar çok sert. Kicker l7 dinleme şansım olmuştu, arabada nefes almak bile zor.
Taha Kortulu dedi: @Kubilay22 Kicker markasını severmisiniz peki? Genişletmek için tıkla... Kicker severim, vurduğu basslar çok sert. Kicker l7 dinleme şansım olmuştu, arabada nefes almak bile zor.
Taha Kortulu Hectopat Katılım 3 Mart 2014 Mesajlar 223 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2014 #42 Kubilay22 dedi: Kicker severim, vurduğu basslar çok sert. Kicker l7 dinleme şansım olmuştu, arabada nefes almak bile zor. Genişletmek için tıkla... Ben genelde Pioneer tarafındayım. Kicker'la karşılaştırma yapacak olursak daha düşük frekans aralıklarına düşebiliyor.
Kubilay22 dedi: Kicker severim, vurduğu basslar çok sert. Kicker l7 dinleme şansım olmuştu, arabada nefes almak bile zor. Genişletmek için tıkla... Ben genelde Pioneer tarafındayım. Kicker'la karşılaştırma yapacak olursak daha düşük frekans aralıklarına düşebiliyor.
utknmz Megapat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 124 Yer .tmp 2 Aralık 2014 #43 YouTube Kanalı : TheSoundYouNeed, Trap City, MrDeepSense, Trap Nation, Heed The Sound Bu kanallar vazgeçilmezimdir. Deneyebilirsiniz.
YouTube Kanalı : TheSoundYouNeed, Trap City, MrDeepSense, Trap Nation, Heed The Sound Bu kanallar vazgeçilmezimdir. Deneyebilirsiniz.
team4sed Megapat Katılım 18 Mayıs 2014 Mesajlar 769 Makaleler 6 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2014 #44 Bunlar nasıl? @BilgisayarKurdu @Taha Kortulu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2015
Bunlar nasıl? @BilgisayarKurdu @Taha Kortulu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
team4sed Megapat Katılım 18 Mayıs 2014 Mesajlar 769 Makaleler 6 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2014 #45 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.474 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 23 Aralık 2014 #46 Az önce arabada rastladım ve ölme tehlikesini göze alıp Shazam'dan tarattım anında. İnanılmaz havaya soktu beni, siyahi birer çete lideri falan sandım bir ara kendimi... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Az önce arabada rastladım ve ölme tehlikesini göze alıp Shazam'dan tarattım anında. İnanılmaz havaya soktu beni, siyahi birer çete lideri falan sandım bir ara kendimi... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Taha Kortulu Hectopat Katılım 3 Mart 2014 Mesajlar 223 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2015 #47 @BilgisayarKurdu @Kubilay22 Hocam sistemi geçen aylarda toplamıştım masanın altındakiler Goldmaster. Üstteki kabinler Sony. Kasanın önündeki Subwoofer ise Frisby marka. Anfi ise goldmaster. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2015
@BilgisayarKurdu @Kubilay22 Hocam sistemi geçen aylarda toplamıştım masanın altındakiler Goldmaster. Üstteki kabinler Sony. Kasanın önündeki Subwoofer ise Frisby marka. Anfi ise goldmaster.
team4sed Megapat Katılım 18 Mayıs 2014 Mesajlar 769 Makaleler 6 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2015 #48 @BilgisayarKurdu Dostum nereden geliyor bu zenci sevgisi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bak bu şarkılarda insanı havaya sokuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 45 saniyeden sonraki ritim süper. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@BilgisayarKurdu Dostum nereden geliyor bu zenci sevgisi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bak bu şarkılarda insanı havaya sokuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 45 saniyeden sonraki ritim süper. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.474 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 1 Ocak 2015 #49 Dostum zenciler iyi insanlardır Yaptıkları işleri beğenirim. Nicki ablamızdan da bir parça paylaşalım, havaya sokması muhtemeldir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dostum zenciler iyi insanlardır Yaptıkları işleri beğenirim. Nicki ablamızdan da bir parça paylaşalım, havaya sokması muhtemeldir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2015 #50 Trap City in tüm şarkıları tam sizin için. Konuyla alakası yok ama bu şarkı öyle bir gaza getiriyor ki. O gazla 50 kişinin arasına atlar insan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Trap City in tüm şarkıları tam sizin için. Konuyla alakası yok ama bu şarkı öyle bir gaza getiriyor ki. O gazla 50 kişinin arasına atlar insan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et