Doktorların çoğu size sadece ilaç veriyorlar ve gönderiyorlar. Düzgün, iyi niyetli ve insanları iyileştirmeyi amaçlayan Canan Karatay gibi doktorlar ve
Sağlıklı Yaşıyoruz Facebook grubu gibi bu tür doktorların isim ve adreslerini paylaşan yerler de var.
Bunlardan yararlanmak ya da
ölmek sizin kendi tercihiniz,
kimse zorlamıyor.
Derdinizin ne olduğunu anlatırsanız eğer bildiğim veya yaşadığım bir konuysa daha önce yaptığım gibi tavsiyede bulunurum. Ve söylüyorum "
duyduğunuz her şeyi kendiniz araştırdıktan sonra, içinde ne olduğunu Wikipedia'da öğrendikten sonra kullanın diye"
Ve yorum da yaparım, yapacağım da, ağzı olan boş beleş konuşacak, bilip tecrübe edenler susacak sessiz olacak? Böyle olduğu için zaten bu kadar çok karmaşa ve cahillik yaşanıyor.
Soğuk hastalık sebebi değildir. Tamamen kulaktan dolma yanlış biliyorsunuz.
Sizde zaten kronik hastalık olduğu için vücudunuz sürekli zayıf, o yüzden kötüleşiyorsunuz.
İnsanlar doğuştan sinüzit olmuyorlar, hastalıklar kronikleşiyor yani hiç iyileşmiyorlar, bağışıklığın düştüğü anlarda da şiddetleniyor ve yeni hastalıklara yakalanıyorlar.
Siz zahmet edip mesajımı okudunuz mu?
Aşağıdaki videoda hastalanmamızın soğukla hiçbir ilgisi olmadığı söyleniyor. Yani soğuk şeyler içmek veya soğukta kalmak hasta olmamıza sebep olmazmış. Bu nasıl mümkün olabilir? Ben kendimi bildim bileli bunun tersini biliyorum.
www.technopat.net
D vitamini ile ilgili yazdıklarınız ne yazık ki yanlış bilgi.
Sorun insanların giderek içeride büro ortamında çalışmaya başlamasında. Eskiden tarlada, denizde balıkçı olarak çalışırken tüm kış boyunca yetecek kadar D vitamini depolanıyordu.
Şimdi de bunu bilip yaz ayları boyunca kremsiz güneşlenenler yine kışı rahat geçiriyorlar.
Güneşlenmenize karşın
D eksikliği yaşıyorsanız bu kronik hasta olmanızdandır.
En yaygın hastalık şeker.
Şeker hastası olanların hücreleri sürekli tıpkı mikroplarla savaş hali gibi mücadele halindedir. Sürekli D vitamini harcar. O yüzden de takviye şeklinde D alsanız bile 1 ay gibi kısa sürede yine gerekir.
Siz kronikleşmiş hastalıklarınız iyileştirmeden bu kısır döngüden kurtulamazsınız.
Bir önceki mesajda yazdım, gözünüzden kaçmış anlaşılan:
"
Doğuştan gelen genetik anormallikler/ya da kazayla kaybedilen organlar hariç hiç bir ilacı ölene kadar kullanmak zorunda değilsiniz."
Alternatif tıp vs gibi şeylere
ilgim yok. Ben her şeye şifalıdır yazan ama zırnık bilimden habersiz cahil kişilerle de
ilgilenmiyorum. İngilizcem var, 1986'dan beri bilgisayar, 1997'den internet kullanırım, Google ve diğer yöntemleri kullanmasını iyi bilirim. Araştırmadan kulaktan dolma hareket etmem. Bilmediğim hiç bir sağlık konusunda da dahil olup yorum yazmadım.
Başkalarıyla ne sorun yaşadıysanız o sizin sorununuzdur, benim değil.
Kelle paça konusunda da:
Doktorlar
iyi niyetli olmadıkları için halen hastasınız. Onlar
iyi niyetli olsaydı sizi çoktan iyileştirmiş olurlardı.
Doğru doktorları seçecek iradeniz ve araştırıp öğrenecek kadar eğitiminiz olduğunu düşünüyorum.
Her konuda sorabilirsiniz. Eğer biliyorsam üşenmeden uzun uzun bildiklerimi yazarım. Bilmiyorsam yazmam.