Başvuru yapmadığım halde Papara Black Card başvurusu gözüküyor

NevzatE

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Geçen günlerde Papara Black Card siparişim gelmişti fakat kartlarıma bakarken 21.11.2022 tarihinde benim yapmadığım bir başka Black Card başvurusu yapılmış. Bu konuda herhangi bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Papara ile iletişime geçip durumu bildirin. Başkaları sizden izinsiz sizin kartınızı kullanırlarsa sıkıntı olur. Her türlü yasadışı şeyler yapabilirler kartınızla.

Papara ile iletişime geçip durumu bildirin. Başkaları sizden izinsiz sizin kartınızı kullanırlarsa sıkıntı olur. Her türlü yasadışı şeyler yapabilirler kartınızla.
Papara müşteri hizmetlerini 7-8 dakika boyunca çaldırdım fakat hiç bir dönen olmadı. Mail attım dönmeleri ne kadar sürer ?

Müşteri hizmetlerini aradığınızda "Kayıp/Çalıntı kart bildirimi" veya buna benzer birşey sormaları gerekir konuşma başlar başlamaz. Bu adımdan ilerlerseniz direkt olarak bağlanmalısınız. Tüm bankalarda müşteri hizmetlerini aradığınızda ilk olarak bunu sorar. Farklı bir işlemle devam ederseniz görüşmeye, ona göre müsait olan bir temsilciye bağlanmak için beklersiniz. Bankaların sadece kayıp/çalıntı kart için çalıştırdığı temsilci ekipleri var.

Halledebildim başvuru iptalini gerçekleştirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…