halil2w3 Femtopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 Laptopumun bataryası şişmişti. Bilgisayarcıya götürdüm bataryayı çıkardı sonra laptop elime geldi bir oyuna giriyorum bilgisayar kendini birden kapatıyor. Bu acaba batarya olmamasından kaynaklı bir sorun mu yoksa başka bir şeyden mi kaynaklı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2025
Laptopumun bataryası şişmişti. Bilgisayarcıya götürdüm bataryayı çıkardı sonra laptop elime geldi bir oyuna giriyorum bilgisayar kendini birden kapatıyor. Bu acaba batarya olmamasından kaynaklı bir sorun mu yoksa başka bir şeyden mi kaynaklı?
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.189 Makaleler 1 Çözümler 98 Yer Tekirdağ 29 Mart 2025 #11 halil2w3 dedi: Muhtemelen sizin dediğiniz gibi sorduğum her kişi aynı şeyi söyledi. Genişletmek için tıkla... Adaptörü yenilemekte fayda var hocam. Artı 0 Eksi
halil2w3 dedi: Muhtemelen sizin dediğiniz gibi sorduğum her kişi aynı şeyi söyledi. Genişletmek için tıkla... Adaptörü yenilemekte fayda var hocam.