Batarya olmadan, cihaz bilgisayardan güç alırken ROM yüklenir mi?

Bazılarında evet, bazılarında hayır, cihaz desteğine göre değiştir. Ama kesinlikle önermediğimi söylemeliyim. Belleği HardBrick etmeniz yüksek derecede.

Bazılarında evet, bazılarında hayır, cihaz desteğine göre değiştir. Ama kesinlikle önermediğimi söylemeliyim. Belleği HardBrick etmeniz yüksek derecede.

Telefon zaten Brick halde .
Teknik olarak evet fakat güç kesilirse hardbrick olabilir, güvenli değil.

Peki bunu nasıl yapabilirim?

Aynen, SoftBrick orjinal yazılımı yükleyince kendine geliyor telefon. HardBrickde ya jtag ya da bellek değişimi yapılması gerekiyor.

Bir uygulama ile telefonun android version numarasını değiştirmiştim sözde telefon güncellenecek diye(Aman Allah'ım ne kadar aptalım! ) sonra telefonu yeniden başlattım. Brick olmuştu.

Şarja takıp 1 saat kadar bekleyin, bilgisayara bağlayıp yazılım atmaya çalışın, SoftBrick ise açılır, Hardbrick ise evde yapılacak bir işlem değil, profesyonel tamirci ya da yeni telefon yolu gözükür
S4Mini kullandım 4 sene kadar, ROM kurulu idi sürekli olarak. 2-3 defa HardBrick ile 4-5 defa SoftBrick ettim cihazı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…