Av2xnn Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 470 Makaleler 10 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 Elimde eski telefonlara ait olan bir Deji batarya var telefon Note 4 ben bu bataryayı telefona takmadan nasıl şarj ederim? Bataryayı şoklamak diye bir şey duymuştum ama nasıl yapılır bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2025
Elimde eski telefonlara ait olan bir Deji batarya var telefon Note 4 ben bu bataryayı telefona takmadan nasıl şarj ederim? Bataryayı şoklamak diye bir şey duymuştum ama nasıl yapılır bilmiyorum.
Maverick0 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 177 Yer Konya/Karatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web tasarım ve Veri tabanı yazılımcılığı 27 Ocak 2025 #2 Bildiğim kadarıyla onlar için Trendyol Hepsiburada gibi yerlerde var batarya şarj aleti yazınca çıkıyor diye biliyorum.
Bildiğim kadarıyla onlar için Trendyol Hepsiburada gibi yerlerde var batarya şarj aleti yazınca çıkıyor diye biliyorum.
Av2xnn Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 470 Makaleler 10 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #3 Maverick0 dedi: Bildiğim kadarıyla onlar için Trendyol Hepsiburada gibi yerlerde var batarya şarj aleti yazınca çıkıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... ekstra birşey alamam maalesef
Maverick0 dedi: Bildiğim kadarıyla onlar için Trendyol Hepsiburada gibi yerlerde var batarya şarj aleti yazınca çıkıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... ekstra birşey alamam maalesef
Maverick0 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 177 Yer Konya/Karatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web tasarım ve Veri tabanı yazılımcılığı 27 Ocak 2025 #4 Av2xnn dedi: Ekstra bir şey alamam maalesef. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğiniz gibi şoklama yaparak bataryayı canlandıracaksınız tekrardan YouTube'da videolar var isterseniz onlara bakabilirsiniz.
Av2xnn dedi: Ekstra bir şey alamam maalesef. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğiniz gibi şoklama yaparak bataryayı canlandıracaksınız tekrardan YouTube'da videolar var isterseniz onlara bakabilirsiniz.